Manşetler

Video: Türk Telekom K8 Kutusundan Çıkıyor

türk telekom k8

Türk Telekom ve LG işbirliğiyle hayata geçirilen, geçtiğimiz aylarda tanıtılan LG K8’in Türk Telekom özelleştirmeleriyle daha da zenginleştirilen Android telefon Türk Telekom K8 test merkezimize ulaştı. Çok yakında detaylı incelemesini yayınlamayı planladığımız bu Android telefonun kutu açılışını hep birlikte gerçekleştiriyoruz.

599 TL gibi uygun bir peşin satış fiyatına sahip olan Türk Telekom K8’in teknik özelliklerine baktığımızda fiyatının karşılığını fazlasıyla verdiğini görüyoruz. 5 inç HD ekran, 1.3 GHz dört çekirdekli işlemci, 1.5 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 2125 mAh kapasiteli pil gibi teknik özellikleri ve buna ek olarak 4.5G desteğini 600 TL’nin altında bir fiyata alma şansına sahipsiniz. Yuvarlatılmış köşelere sahip olan ve yeteri kadar ince gövdesi de ele rahatlıkla oturuyor, cebe rahatlıkla sığıyor.

Türk Telekom K8’in kutusunu açarken bir hayli zorlandığımızı itiraf etmeliyiz. Bunun dışında telefon 1-2 dakika içinde kurulup kullanıma hazır hâle geliyor. Android 6.0 Marshmallow ile çalışan telefonda güzel bir kilit ekranı duvar kağıdı mevcut. Türk Telekom’un Mobil Dergi, Online İşlemler, Türk Telekom Müzik, Tivibu Spor gibi uygulamaları da önceden yüklü olarak sunuluyor.

Daha fazla ayrıntıyı incelemeye saklayalım ve sizi kutu açılımı videosuyla baş başa bırakalım. İyi seyirler!

İLGİLİ HABERLER