Teknoloji

Türk Telekom yeni 4.5G kullanıcılarına iki kat internet veriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Türk Telekom 4.5G kullanımını daha da cazip hâle getirecek yeni bir kampanya düzenliyor. Kampanya dahilinde, 4.5G kullanmaya başlayacak olan abonelere 3 ay boyunca sahip oldukları internet kotaları kadar internet ücretsiz olarak veriliyor. Böylelikle iki kat daha fazla kotayla internette gezinme veya diğer işleri gerçekleştirme fırsatı buluyorlar.

Bu yılın sonuna kadar devam edecek kampanyayla birlikte, 4.5G uyumlu SIM kartını Türk Telekom bayilerinden alan aboneler üç ay boyunca internet kotalarını ikiye katlayacak. Aboneler internet kotaları kadar internete her ay ücretsiz sahip olacak. Kampanyadan faydalanmak isteyen bireysel mobil aboneleri, operatörün mağazalarına giderek ücretsiz 4.5G uyumlu SIM kartlarını aldıktan sonra Müşteri Hizmetleri’ni arayarak veya SMS ile kampanyaya başvuru yapabilecekler.

Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, hayata geçirdikleri yeni 4.5G kampanyasıyla ilgili olarak, 2017’nin ilk çeyrek verilerine göre yüzde 75’lik akıllı telefon penetrasyonuyla pazarda lider konumda bulunduklarına dikkat çekti. LTE uyumlu cihaz penetrasyon oranının ise yüzde 57’ye ulaştığını dile getirdi. Dursun’a göre, akıllı cihaz kullanımının artmasıyla birlikte, her geçen gün daha fazla Türk Telekom abonesi 4.5G teknolojisiyle tanışıyor ve bu yeni teknolojinin tüm avantajlarından faydalanıyor. Türk Telekom da ülke çapında 4.5G kullanımını daha da yaygınlaştırmak için abonelerimize yine en uygun şartlarda kampanyalar sunmaya devam ediyor. Dursun, yeni kampanyalarını da vatandaşların veri yoğunluklu kullanımlarını göz önünde bulundurarak hazırladıklarını söyledi.

İLGİLİ HABERLER