Teknoloji

Türk Telekom Grubu Online İşlemler uygulaması Apple Watch’ta

Türk Telekom Grubu

Apple Watch’un çıkışının arkasından birçok iOS uygulamasının yavaş yavaş watchOS tabanlı versiyonlarının çıktığını görüyoruz. Bunların arasına son olarak Türk Telekom Grubu’nu Online İşlemler uygulaması katılıyor.

Online İşlemler Apple Watch uygulaması sayesinde TTNET ve Türk Telekom müşterileri altı farklı hizmeti Apple Watch akıllı saatleri üzerinden kullanabiliyor.

Türk Telekom Grubu’nun Apple Watch Online İşlemler uygulamasıyla müşteriler en yakın ofis/bayi bilgilerine mini haritalarla ulaşabiliyor; fatura, kullanım ve kota bilgileri gibi en fazla ihtiyaç duyulan sorguları akıllı saatleri aracılığıyla yapabiliyor.

Türk Telekom Grubu Online İşlemler

Türk Telekom Grubu’ndan Orçun Onat: Yenilikçi teknolojilerin ve çözümlerin öncü kuruluşuyuz

Grubun Bireysel Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, “Yenilikçi teknolojilerin ve çözümlerin öncü kuruluşuyuz ve dünyadaki gelişmeleri eş zamanlı olarak Türkiye?deki kullanıcılarımıza da sunmayı önceliğimiz olarak görüyoruz. Bu öncelik doğrultusunda dünyada kullanım oranı giderek artan Apple Watch’a yönelik Online İşlemler uygulaması geliştirdik. Bu uygulama ile müşterilerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz. Türk Telekom Grubu, müşterilerini yeni teknolojik kanallarla ve mobil içeriklerle buluşturmaya, müşterilerine teknolojinin ulaştığı her noktadan hizmet vermeye devam edecek.” diye konuştu.

İLGİLİ HABERLER