Teknoloji

”Türk Telekom Global Kurumsal Ağ” Orange desteğiyle hayata geçiyor

Türk Telekom Fransa’nın iletişim devi Orange Business Service ile birlikte önemli bir projeyi hayata geçirmek için el sıkıştı. İki şirketin işbirliği ve bu kapsamda hayata geçen ”Türk Telekom Global Kurumsal Ağ” projesi Türk Telekom CEO’su Rami Aslan ve Orange Telecom Business CEO’su Thierry Bonhomme’un katıldığı bir basın toplantısıyla duyuruldu.

turktelekom-logo-170412

Toplantıda konuşan Türk Telekom CEO’su Rami Aslan, Türk Telekom Global Kurumsal Ağ ile önemli bir adım attıklarını ve Türk şirketlerine 220 ülke ve bölgede ayrıcalıklı, fark yaratacak, güvenli, hızlı, esnek bir özel ağ deneyimi sunacaklarını belirtti. Bu hizmetle büyük kurumların, KOBİ’lerin ve kamu kuruluşlarının yurt dışı operasyonlarını güçlendirme ve daha kaliteli hâle getirme imkanını bulacağını söyleyen Aslan, Türk Telekom Global Kurumsal Ağ ile  şirketler için her yerin Türkiye olacağını sözlerine ekledi.

Orange Business Services CEO’su Thierry Bonhomme ise Türk Telekom ile yaptıkları işbirliğinin Türk şirketlerinin küresel büyümesine yardımcı olacağını ifade etti. Türk Telekom ve Orange’ın bu ortaklıkla güçlerini birleştirerek dünya çapında genişleyen Türk şirketlerinin ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt vermeyi hedeflediklerini söyleyen Bonhomme, kurumlara özel telekomünikasyon hizmetlerini daha geniş bir yelpazeye taşıyan bu anlaşmanın Türk şirketlerinin hem yerel hem de küresel büyümesine katkıda bulunacağının altını çizdi.

Türk Telekom Global Kurumsal Ağ ile şirketler dünyanın her yerinden iletişimlerini Türkiye’de merkez ofisinde olduğu gibi sürdürebilecek. Yurt dışında ofisi bulunan şirketler ve kamu kuruluşları bu sayede Türkiye ofisleriyle güvenli, hızlı, esnek bir özel sanal ağ deneyimi üzerinden iletişim kurabilecek. Şirketler kendilerine özel olarak hazırlanmış paketler sayesinde yurt dışı operasyonlarını güçlendirip verimliliği artırırken, operasyonel masrafları da kısabilecek.

İLGİLİ HABERLER