Teknoloji

Türk Telekom Atiker Konyaspor taraftarlarına özel fırsatlar sunuyor

turk telekom atiker konyasporTürk Telekom, spor kulüpleriyle gerçekleştirdiği işbirliklerine bir yenisini daha ekledi. Atiker Konyaspor ile anlaşmaya varan şirket, mobilde KONYASPORCELL, ev internetinde ise KONYASPORNET isimli taraftar hatlarını hayata geçirdi.

Türk Telekom ve Atiker Konyaspor arasındaki bu işbirliği çerçevesinde taraftarlara ayrıcalıklı fırsatlar sunacak. Bu fırsatlar sayesinde taraftarlar takımlarını saha dışında da destekleyebilecek. Türk Telekom altyapısında hizmet verecek KONYASPORCELL ve KONYASPORNET tariflerine geçiş yapan taraftarlar; özel imza günlerine katılma, futbolcularla tanışma, antrenman ziyareti, hediye forma ve maç bileti kazanma gibi ayrıcalıklardan yararlanabilecek. Bu sezon 30 binden fazla kombine bilet satan Atiker Konyaspor, Türk Telekom ile ortaklığı sayesinde yeni bir gelir kaynağına da kavuşmuş oluyor.

Türk Telekom ve Atiker Konyaspor arasındaki işbirliğini değerlendiren Türk Telekom Bireysel Pazarlama Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, şu ifadeleri kullandı: “Spor kulüplerine ek gelir yaratan taraftar hatlarının mimarı olarak, Atiker Konyaspor ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğinden memnuniyet duyuyoruz. Bu iş birliğiyle Türkiye’nin en büyük spor kulüpleriyle gerçekleştirdiğimiz iş birliklerine, Anadolu?nun en büyük spor kulüplerinden birini daha ekledik. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz iş birliği ile taraftarlar KONYASPORCELL ve KONYASPORNET’i kullandıkça hem kendileri hem de takımları kazanacak. UEFA Avrupa Ligi’ne eleme oynamadan katılan ligin başarılı takımlarından Atiker Konyaspor’u ve taraftarlarını bu iş birliği ile desteklemekten dolayı mutluyuz. Tüm Türkiye’yi kapsayan güçlü altyapımız ve birbirinden avantajlı tarifelerimizle KONYASPORCELL ve KONYASPORNET taraftarları, hem mobilde hem de evde internette en iyi hizmeti Türk Telekom’dan alacaklar.”

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ise açıklamayı şu sözlerle değerlendirdi: “Köklü bir geçmişe sahip olan spor kulübümüz bugün Türk Telekom?la birlikte bir ilke daha imza atıyor. Son yıllarda sporun pek çok alanında elde ettiğimiz başarılar sonucunda spor camiasının dikkatini üzerimize çektik. Bu başarıda kuşkusuz kulübümüze destek veren, iş birliği içinde olan markaların payı büyük. Türk Telekom’la bugün imzaladığımız anlaşmayla KONYASPORCELL ve KONYASPORNET isimleri altında taraftarlarımıza ayrıcalıklı fırsatlar sunarken, kulübümüze de ek gelir sağlayacağız. Türkiye?deki tüm taraftarlarımızı Atiker Konyaspor’umuza ek gelir getirecek olan KONYASPORCELL ve KONYASPORNET’li olmaya davet ediyorum.”

Türk Telekom Atiker Konyaspor taraftarına avantajlı mobil ve evde internet kampanyaları sunuyor

KONYASPORCELL, faturalı ve faturasız abonelik seçenekleriyle taraftarların karşısına çıkıyor. Hem numara taşımayla hem de yeni aktivasyonla gelen müşteriler bu imkanlardan faydalanabiliyor. Faturalı müşteriler, aylık 29 TL karşılığında 1000 dakika, 1000 SMS, 4 GB internet ve grup içi sınırsız konuşma imkanından faydalanabilecek. Bu paket için 24 ay taahhüt veren taraftarlar, Atiker Konyaspor formasına ücretsiz olarak sahip olabilecek. Faturasız KONYASPORCELL tarifesinde ise 20 TL karşılığında grup içi aylık 2000 dakika hediye konuşma süresi sunulacak. Bu tarifeyi tercih eden aboneler, Türk Telekom’un faturasız paket avantajlarından faydalanabilecek.

konyasporcell-141116 KONYASPORNET ise Türk Telekom’un tüm internet kampanyalarından faydalanma imkanının yanı sıra, 1981 hediye Wi-Fi dakikası sunuyor. KONYASPORCELL ve KONYASPORNET abonesi olmak için bir Türk Telekom bayisine başvurmak gerekiyor. İnternet sitesi ve çağrı merkezi üzerinden de başvuru yapılabiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER