Teknoloji

Türk Telekom İkili Cihaz kampanyası ile iki cihaz satın alma fırsatı sunuyor

türk telekom akıllı telefon kampanyaları

türk telekom akıllı telefon kampanyalarıTürk Telekom akıllı telefon kampanyaları arasına bir yenisini ekliyor. “İkili Cihaz” olarak adlandırılan bu yeni kampanya kapsamında Türk Telekom’un çeşitli tekliflerle sunduğu akıllı telefonlardan bir tanesini alan müşterilere ikinci bir akıllı telefon satın alma fırsatı sunuluyor. Samsung Galaxy A (2016) serisinden iki telefon seçen kullanıcılara ise 384 TL’lik özel indirim uygulanıyor.

“İkili Cihaz” kampanyası ile bir akıllı telefon satın alan Türk Telekom müşterilerinin sevdiklerine de ikinci bir akıllı telefonu hiç beklemeden, avantajlı ödeme koşulları ve 24 ay taksitle satın alma imkânı sunuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy A3 (2016) İncelemesi

Kampanya kapsamında Türk Telekom müşterileri, Türk Telekom’un cihaz portföyünde yer alan Samsung, Apple, LG, HTC, Sony gibi cihaz üreticilerine ait 4.5G uyumlu akıllı telefonlardan diledikleri iki tanesini aynı anda satın alabilecek. Kullanıcılar, cihazları sunulan teklif seçenekleri arasından ister tarifelerine ek, ister internet paketli isterlerse de kendi taksitlerini kendilerinin belirleyebileceği taksit planlama sistemini belirleyerek alabilecekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy A5 (2016) İncelemesi

Türk Telekom akıllı telefon kampanyaları arasında yer ini alan bu kampanya kapsamında her iki telefonunu da Samsung Galaxy A (2016) serisine ait cihazlardan seçen kullanıcılara, telefonları 384 TL indirimle satın alma imkanı da sunuluyor. Samsung Galaxy A3 (2016) tercih edenler, ikinci telefonlarında Samsung Galaxy A3 (2016), Samsung Galaxy A5 (2016) ve Samsung Galaxy A7 (2016); Samsung Galaxy A5 (2016) tercih edenler, ikinci telefonlarında Samsung Galaxy A3 (2016) ve Samsung Galaxy A5 (2016); Samsung Galaxy A7 tercih edenler ise Samsung Galaxy A3 (2016) modelini 384 TL indirimle satın alabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy A7 (2016) İncelemesi

İLGİLİ HABERLER