Eğlence

TuneIn Live ile internet radyolarında sevdiğiniz şarkıları hemen bulun

Veri tabanında dünyanın dört bir yanından 70 bin civarında radyo istasyonunu barındıran TuneIn şu anda faaliyet gösteren en popüler radyo uygulamalarından bir tanesi. Ne var ki, bu kadar fazla seçeneğin varolması tüketicilerin istediklerini hemen bulmalarını biraz zorlaştırıyor. Palo Alto merkezli şirket bu durumu biraz olsun iyileştirmek için yeni bir güncelleme yayınladı.

tunein-live-010312

Güncellemenin getirdiği en önemli işlevlerden bir tanesi olarak TuneIn Live dikkat çekiyor. Böylelikle kullanıcıların özelleştirilmiş bir arayüz üzerinden içerikleri daha çabuk şekilde keşfetmesi amaçlanıyor. Kullanıcılar yüz farklı türden sekiz tanesini seçerek canlı kutucuk benzeri bir görünüm oluşturabiliyor. Özellik etkinleştirildiğinde o anda belirlenen türde şarkıların çalındığı dünyanın dört bir yanındaki radyo istasyonları belirlenen bu kutucuklar altında gösteriliyor.

Bunun dışında TuneIn bu hafta başlarında duyurusu yapılan Google+ Sign-In kullanıcı giriş yönteminden de yararlanıyor, böylelikle planlanmış bir radyo programını Google Takvim’e işlemek mümkün oluyor. Canlı spor karşılaşmaları veya stüdyo konserleri yayınlayan radyo istasyonları da programlarıyla ilgili olarak paylaştıkları tweet’lere “@tunein” terimini de ekleyerek TuneIn sunucularının kendilerini farketmesini ve TuneIn Live çatısı altında yer vermelerini sağlayabilirler. TuneIn bu son işleviyle birlikte son sunduğu yeniliklerden bir olan ve kullanıcılara herhangi bir zamanda en popüler işitsel içerikleri dinlemelerine olanak sağlayan “Trending” özelliğinin yanına içerik bulmayı kolaylaştırıcı yeni bir özellik eklemiş oldu.

TuneIn’in bu yeni özellikleri iPad uygulaması ve TuneIn.com sitesi üzerinden sunulmaya başladı. Diğer platformlarda ilerleyen zamanlarda bu yenilikleir kazanacak.

İlgili >> TuneIn, iTunes App Store

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER