Teknoloji

Tumblr yeni soru-cevap platformuyla Reddit’e rakip oluyor

tumblr-answer-time-080615

Reddit’in Ask Me Anything (Bana Herhangi Bir Şeyi Sor) seansları, sitenin en güçlü yönleri arasında bulunuyor. Bu seanslar sayesinde kullanıcılar yıldızlarla veya politikacılarla sohbet fırsatı yakalıyor. Ask Me Anything’in etkisinden ilham alan Tumblr, Answer Time (Cevap Zamanı) adını verdiği yeni soru & cevap platformunun duyurusunu yaptı. Şirket böylelikle hatırı sayılır büyüklükteki kullanıcı tabanını, ünlüler ve önemli kişilerle bir araya getirmeyi amaçlıyor.

Tumblr’dan Danielle Strle, Answer Time’ı hazırlarken popüler insanlara heyecanlı hayranlarıyla buluşma fırsatı verecek bir platform sunma motivasyonuyla hareket ettiklerini belirtti. Strle, Answer Time’da arkadaş sohbeti samimiyetinin yaşanacağını da sözlerine ekledi.

Tumblr, 8 Haziranda faaliyete geçireceği Answer Time’ın lansmanı için farklı kategorilerden ünlülerin katılacağı soru & cevap seansları düzenleyecek. İlk seansın konuğu ünlü müzik grubu Fall Out Boy olacak. Rap yıldızı Vic Mensa, Tumblr CEO’su David Karp ve Planned Parenthood başkanı Cecile Richards, seansların diğer konukları olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER