EğlenceManşetler

TTNET’in Tivibu Cep servisi iPad ve iPhone uygulamalarıyla faaliyete geçti (güncellendi)

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

TTNET Tivibu servisinin Web ve Ev versiyonlarıyla masaüstü ve IPTV tarafındaki hamlelerini gerçekleştirmişti. Daha Tivibu Ev’in lansmanı yapılırken çıkacağı söylenen Tivibu Cep servisiyle de nihayet tanıştık.

Tivibu Cep’in iPad ve iPhone uygulamaları App Store üzerinden yayınlandı. TTNET üyelerinin üyelik bilgileriyle Tivibu Cep’e özel kullanıcı adı ve şifre oluşturup daha sonra kullanabildikleri bu uygulama ile 38 TV kanalını mobil ortamda izlemek mümkün. Canlı yayınları durdurma, kalınan yerden izlemeye devam etme, ileri ve geri sardırma, kaçırılan programları tekrar izleme, birçok yerli filmi istenilen zamanda seyretme gibi özellikler Tivibu Cep uygulamalarıyla geliyor.

Tivibu Web ve Ev servislerine yer alan Tekrar-İzle, Seç İzle, Durdur-İzle, Kirala-İzle gibi bölümler Tivibu Cep’te de yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Tivibu Cep uygulamasını iPad veya iPhone’unuza indirebilirsiniz. Yukarıda da belirttiğimiz gibi, Tivibu Cep servisini aktifleştirmek için TTNET abonesi olmalısınız.

İlgili – iTunes App Store

Güncelleme: Kardeş blogumuz iPhone Türkiye, TTNET Tivibu Cep’in iPhone ve iPad uygulamalarını incelemiş. Bu inceleme yazısına göz atarak uygulama hakkında fikir elde edebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER