EğlenceManşetler

TTNet’in IPTV servisi IPtivibu faaliyete geçti

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

TTNet’in bilgisayar üzerinden TV izleme fırsatı sunan Tivibu hizmeti TTNet ADSL abonelerinin ilgisini bir hayli çekmişti. Kısa sürede binlerce abone toplamayı başaran bu servis şimdi de IPTV teknolojisini kullanarak oturma odalarına girmeye hazırlanıyor. Bir süredir IPTV yayınlarını test eden TTNet IPtivibu servisinin lansmanını gerçekleştirdi.

Aylık 29 TL’den başlayan fiyatlarla sunulan IPtivibu servisi sayesinde televizyon izlerken anlık maç sonuçlarını almak, borsa, döviz ve altın bilgilerine ulaşmak, hava durumunu öğrenmek mümkün olacak. Yemek siparişi vermek, Flickr’daki fotoğrafları görüntülemek, uçakların kalkış iniş saatlerini kontrol etmek, Twitter’da tweet girişi yapmak da IPtivibu ile insanların hayatına girecek yenilikler arasında yer alıyor. Servis ilk olarak İstanbul, Ankara ve İzmir’deki pilot bölgelerde faaliyete geçecek.

Şu anda yerli yabancı toplam 101 kanala sahip olan IPtivibu platformunda film kiralama bedelleri 1-5 TL arasında değişecek. Kiralanan filmler 24 ile 48 saat arasında izlenebilir olacak. Hollywood’un 5 büyük yapım şirketiyle anlaşan TTNet Sony ile de anlaşmak üzere. DVD’ler de raflara girdiği gün izlenebilecek. Dileyen kullanıcılar 29 TL’ye ek olarak 7 TL daha ödeyerek içinde üç tane sinema kanalının bulunduğu FilmClub paketine de üye olabilecek.

Hürriyet aracılığıyla…

İlgili – IPtivibu

İLGİLİ HABERLER