Teknoloji

TTNET netbook kampanyası düzenlemeyi planlıyor

Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

ttnet-logoTTNET, mobil operatörlerden daha çabuk davrandı. 3G’nin faaliyete geçmesi ile birlikte mobil operatörlerin netbook kampanyalarına başlayacağını düşünürken, TTNET yeni bir kampanya başlatarak netbook dağıtmayı planlıyor.

TTNET’in genel müdürü Tahsin Yılmaz, düzenlediği basın toplantısında Türkiye’de hane başı internet kullanımının yüzde 35 dolayında olduğunu, hedeflerinin bu oranı Batı Avrupa’daki yüzde 68 seviyesine çekmek olduğunu belirtti. Bunun için yeni bir mini dizüstü bilgisayar kampanyası planladıklarını da sözlerine ekledi. Bu arada yalın ADSL konusu da mahkemeye taşındı. Rekabet Kurumu sabit telefon abonesi olunmadan ADSL aboneliği almak için gerekli çalışmaların başlatılması yönünde karar almıştı. Olayın mahkemeye taşınmasıyla süreç ne yazık ki uzayacak.

İlgili — Milliyet

Günün Öne Çıkan Fırsatları

İki üniteli Mercusys Wi-Fi 7 sistemi 1.485,72 TL indirimle 4.413,28 TL
İki üniteli Mercusys Wi-Fi 7 sistemi 1.485,72 TL indirimle 4.413,28 TL
Satın Al
Türkçe Q mekanik Aula F87 Pro 477 TL indirimle 2.519 TL
Türkçe Q mekanik Aula F87 Pro 477 TL indirimle 2.519 TL
Satın Al
Core Ultra 7’li ThinkBook 14, Premium ile 50.064,85 TL’ye geliyor
Core Ultra 7’li ThinkBook 14, Premium ile 50.064,85 TL’ye geliyor
Satın Al
Kablosuz SteelSeries Aerox 3 Ghost 250 TL indirimle 2.999 TL
Kablosuz SteelSeries Aerox 3 Ghost 250 TL indirimle 2.999 TL
Satın Al
Tümünü Gör Daralt
Tüm Fırsatları Gör

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.

Teknoblog artık WhatsApp'taGünün en iyi teknoloji fırsatları ve kaçırmamanız gereken büyük haberler, telefonunuza gelsin.
Kanala Katıl