Manşetler

TTNET Müzik ile ilgili tüm detaylar Türk Telekom Mobil Dergi Mart 2016 sayısında

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ttnet müzik

Türk Telekom’un mobil teknoloji dünyasının nabzını tutan dijital dergisi Türk Telekom Mobil Dergi’nin Mart 2016 sayısı yayınlandı. Bu yeni sayı da daha önceki tüm sayılar gibi yine dopdolu içeriklerle okuyucularının karşısına çıkıyor.

Türk Telekom’un tamamen yenilenen müzik servisi TTNET Müzik ile ilgili tüm çarpıcı detaylar Mobil Dergi’de Ayın Konusu bölümünde yer alıyor. Türkiye’nin en geniş müzik kütüphanesine sahip olan TTNET Müzik’in öne çıkan özellikleri, Premium aboneliğin avantajları ve dahası detaylı yazıda bulunuyor.

Samsung’un geçtiğimiz haftalarda Türkiye’de satışa sunduğu ve Türk Telekom’un da avantajlı tekliflerle abonelerine sunduğu Samsung Galaxy A7 (2016) ve A5 (2016) modellerinin detaylı incelemeleri de derginin bu ayki sayısında yer alıyor. Bu telefonların tasarım, donanım, performans, yazılım, kamera gibi unsurlar açısından sunduklarını detaylı incelemelerde bulabilirsiniz.

Uygulama bölümünde geçen ay çıkan popüler oyunlar iSlash Heroes ve Marvel Avengers Academy’nin detaylı incelemeleri bulunuyor. Ayrıca yenilenen ve daha kullanışlı hâle gelen İBB CepTrafik uygulamasının detaylı incelemesi de bu bölümde bulunuyor. Bunlara ek olarak ayın öne çıkan iOS ve Android uygulamaları da listeleniyor.

iPhone ve iPad sahiplerinin cihazlarında nasıl fotoğraf düzenlemeleri yapabileceğini İpucu bölümünde anlatıyoruz. Ayrıca Android’in ilginç ve gizli kalmış özelliklerinden biri olan Ekran Sabitleme de ipucu konuları arasında bulunuyor. Bu arada geçen ay Instagram’a gelen çoklu hesap desteğinin nasıl kullanıldığı da bu bölümde anlatılıyor.

Hızlı Bakış bölümünde ise geçen ay düzenlenen 2016 Mobil Dünya Kongresi’nin en popüler cihazlarına yer veriliyor. Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 edge, LG G5, Sony Xperia X Performance, Xiaomi Mi 5 gibi popüler cihazlar hakkında merak ettikleriniz derginin Hızlı Bakış sayfalarında yer alıyor.

Haber bölümünde ise şubat ayında mobil teknoloji dünyasında meydana gelen önemli olayların bir özeti veriliyor. Bu bölümü okuduğunuz takdirde geçen ayın detaylı bir özetini almış, gündemin öne çıkan başlıklarını hızlı şekilde öğrenmiş olacaksınız.

Türk Telekom Mobil Dergi iPhone, Android telefon, iPad ve Android tabletlerde ücretsiz olarak indirilip okunabiliyor. Uygulamaları iTunes App Store veya Google Play Store mağazalarından Aşağıdaki kaynak bağlantıları takip ederek Türk Telekom Mobil Dergi uygulamalarını telefonunuza uygun uygulama mağazasından indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER