Manşetler

TTNET Mobil 0501 ile “Alo” dedirtecek, abonelerine Android’li Huawei U8230 verecek – Video

Mobil operatör Avea ile kardeş sayabileceğimiz TTNET attığı hamlelerle kardeşinin alanına da göz kırpıyor. Daha önce 3G çubuk modemlerini gördüğümüz TTNET şimdi de TTNET Mobil markasıyla sanal operatörlüğe başlıyor. TTNET Mobil, Avea, Vodafone ve Turkcell gibi işlev görecek. Ancak TTNET abonelerine çok daha uygun fiyatlar sunacak, faturalandırma da internet servisiyle birlikte yapılacak.

TTNET Mobil’in fiyatlarından bahsedecek olursak, 2010 sonuna kadar sunulan avantajlı paketler kapsamında, vergiler dahil olmak üzere, aylık 10 TL karşılığında 6 ay boyunca yurtiçi her yöne aylık 200 dakika, daha sonra ise yurtiçi her yöne aylık 100 dakika konuşma imkânı sunulacak. TTNET Mobil servisiyle NET4ADSL’i kombine eden “İkisi Bir Yerde” paketiyse ayda 39 TL’ye sunulacak. Aynı paketin NETLimitsiz ADSL’li olanıysa aylık 59 TL karşılığında kullanılabilecek. Ücretsiz dakikaların bitiminden sonra ise hem her yöne yurtiçi görüşmeler için dakika başına hem de her yöne SMS gönderimi için 10 kuruş alınacak.

Bu arada TTNET Mobil, kullanıcılarına Android 1.5 işletim sistemli Huawei U8230‘u 24 aylık taahhütle, ayda 26.90 TL karşılığında sunacak. 3.5 inç’lik TFT LCD ekrana sahip olan bu cihazda 3.2 megapiksellik arka ve 0.3 megapiksellik ön kamera yer alıyor. HSDPA 7.2 Mbps, WiFi, Bluetooth, GPS gibi kablosuz bağlantı destekleri sunan bu cihazda USB desteği de mevcut. 512 MB’lık hafızanın yanında microSD kart desteğiyle 16 GB’ye kadar depolama alanı da sunuluyor.

Shiftdelete.net sitesi TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak ile bir röportaj yapmış. Bu röportajın videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Video: TTNET Mobil servisi hakkında bilgiler

İlgili – Shiftdelete.net
İlgili – TTNETMobilBu

İLGİLİ HABERLER