Eğlence

Tron 3’ün yönetmen koltuğunda Joseph Kosinski oturacak

tron-legacy-1201315

Tron serisinin yeni filmi için hazırlıkların başladığı belirtilirken, gelen ilk bilgiler yeni filmin de serinin yayınlanan son filmi kadar etkileyici olacağı düşüncesini oluşturuyor. Bu umudun kaynağı ise The Hollywood Reporter’da yayınlanan bir haber. Habere göre, Tron 3’ün yönetmen koltuğunda serinin son filmi Tron: Legacy’yi de yöneten Joseph Kosinski oturacak.

Filmde hangi oyuncuların rol alacağı henüz bilinmese de, çekimlere önümüzdeki sonbaharda başlanmasının planlandığı belirtilirken; Vancity Buzz sitesi Tron: Legacy’nin başrolündeki Garrett Hedlund’un yeni filmde de boy göstereceğini öne sürdü.

Bütün bu gelişmelere ve hazırlıklara rağmen, The Hollywood Reporter, Tron 3 için henüz yeşil ışığın tam anlamıyla yanmadığını vurgulamayı ihmal etmedi. İşlerin aksi yönde gitmesi de ihtimaller arasında yer alsa da, anlaşmaların kısa sürede tamamlanması ve filmin prodüksiyon çalışmalarının hızlanması öngörülüyor. Tron 3’ün yönetmenliğini Joseph Kosinski’nin oturması, izleyicileri en kötü ihtimalle muhteşem bir görselliğin beklediği anlamına geliyor.

İLGİLİ HABERLER