Eğlence

Jared Leto’nun başrolünü üstleneceği Tron 3’ün çekimleri ağustosta başlayacak

tron 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Tron: Legacy (Tron Efsanesi) filminin vizyona girmesinin üstünden 13 yıl geçmiş durumda. Serinin üçüncü filmini bekleyenleri heyecanlandıracak haber sonunda geldi. Tron 3 olarak anılan filmin Tron: Ares adıyla vizyona gireceği, çekimlerinin de ağustos ayında başlayacağı söyleniyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Jared Leto’nun da olacağı iddia ediliyor. Yönetmen koltuğunda ise Joachim Rønning’in oturacağı söyleniyor. Rønning daha önce Maleficent ve Karayip Korsanları: Salazarı’ın İntikamı gibi filmlerin yönetmenliğini yapmıştı.

Tron 3 için hazırlıklar uzun süre önce başlamıştı

Variety’nin haberine göre, Leto film için 2017’de sözleşme imzaladı. Ancak Disney üçüncü filmin hazırlıklarına çok daha önce başlamıştı. Tron: Legacy’nin yönetmeni Joseph Kosinski, üçüncü filmi yazdığını ve sahneleri tasarladığını belirtmişti. Kosinski 2015’te filmi çekmeye hazır olsa da; Disney, Marvel ve Star Wars içeriklerine odaklanmayı seçmişti.

Tron 3 veya asıl adıyla Tron: Ares sonunda gerçeğe dönüşecek gibi görünüyor. Ancak bu filmin müziklerinin Daft Punk’ın imzasını taşımayacağını da hatırlatmak gerekiyor. Popüler ikili, 2021’de dağılmıştı.

İLGİLİ HABERLER