Teknoloji

TrackR yeni takip aksesuarlarıyla kayıp eşyaları bulmayı kolaylaştırıyor

trackr wallet
TrackR Wallet

TrackR, sıklıkla kaybolan küçük cihazları bulmayı kolaylaştıran takip aksesuarlarıyla tanınıyor. Şirket bunun için Bluetooth ve “topluluk GPS” teknolojisinden yardım alıyor. Şirket, yeni ürünlerini CES 2017’de gözler önüne çıkaracak.

wallet 2.0, orijinal wallet’ın devamı niteliğini taşıyor. Kredi kartı şeklindeki aksesuar, cüzdanda rahatlıkla taşınabiliyor. Şirketten yapılan açıklamada, wallet 2.0’ı “Piyasadaki en ince eşya bulucu” olarak tanımlıyor. Sadece 2 mm. kalınlığındaki wallet 2.0, şirketin diğer ürünleriyle aynı özellikleri taşıyor. Pilleri kullanıcılar tarafından değiştirilebilen wallet 2.0, Bluetooth’un yardımıyla bir nesneyi 30 metre mesafeye kadar takip edebiliyor.

Bu mesafenin dışına çıkıldığında devreye diğer TrackR ürünlerinin dahil olduğu topluluk ağı giriyor. Kısacası sistemin sorunsuz biçimde işlemesi için etrafta çok sayıda TrackR ürününün bulunması gerekiyor. wallet 2.0, önümüzdeki ilkbaharda 29.99 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

TrackR Pixel

Şirketin bir diğer yeni ürünü olan pixel ise amiral gemisi bravo’nun daha küçük bir versiyonu olma niteliğini taşıyor. Plastik bir kasaya sahip olan pixel, 24.99 karşılığında satılacak. Bugün itibarıyla ön siparişe sunulan ürünün sevkiyatı ilkbaharda başlayacak.

TrackR atlas da ilkbaharda satışa sunulacak

Şirket bir süre önce bir diğer yeni ürünü atlas’ı duyurmuştu. Bluetooth ve Wi-Fi destekli bir ürün olan ve duvara monte edilebilen atlas, TrackR’ın sistemlerinin iç mekanlarda daha iyi çalışmasını sağlayacak. Amazon Alexa’yı da destekleyen atlas, Echo hoparlöre soru sorarak da ürünleri bulmayı sağlıyor. Fiyat etiketinde 39.99 dolar yazan atlas’ın sevkiyatı da ilkbaharda başlayacak.

İLGİLİ HABERLER