Teknoloji

Toshiba’dan dünyanın en ince HD video kamerası: Camileo S10

Toshiba bugün Camileo ürün serisine yeni katılan S10 modelini pazara sundu. Yeni 1080p HD video kamera şu anda alabileceğiniz en ince ve hafif ürün.

S10 Parlak, gece mavisi kenarları ile tasarımı, hafiffiği ve aynı zamanda yüksek kaliteli video görüntüsü isteyen herkesin tercihi olacak. Yeni Camileo S10 önümüzdeki ay ülkemizde de satışa sunulacak.Toshiba S10 HD video kameranın 18mm inceliği, 57 mm genişliği ve 100mm boyu ile tasarımının şıklığı hemen gözünüze çarpacak. Sadece 120 gr olan ve kolaylıkla cebe sığan kamera, her yerde kolaylıkla ve kaliteli çekim yapmanızı sağlayacak. 4X Digital zoom ve 2.5″ LCD TFT ekrana sahip.

Camileo S10 ile anılarınızı 1080p videosu yada 5MP fotograf çekme özelliği sayesinde kalıcı kılmak çok kolay, aynı zamanda içinde olan bir yazılım sayesinde görüntülerinizi anında Youtube üzerinden paylaşma imkanına sahip olacaksınız.

1080 p çözünürlük sayesinde sadece parlak ve HD görüntü değil aynı zamanda HDMI çıkışı ile HD televizyonlara görüntü aktarmanız ve bu görüntüleri hiçbir detay kaybolmadan yapmanız mümkün olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER