Teknoloji

Toshiba’dan 128 GB kapasiteli USB 3.0 bellek sürücüsü

Depolama cihazları pazarının önde gelen oyuncularından bir tanesi olan Toshiba yeni flaş sürücüsü TransMemory Pro 128 GB’yi duyurdu. USB 3.0 desteği sayesinde bu bellek sürücüsü dosyalarınız için yüksek okuma ve yazma hızları sunuyor.

toshiba-transmemory-usb-3-0-260214USB 3.0 portuna bağlanarak en iyi performansı sunan bu sürücü aynı zamanda yeni nesil portu barındırmayan bilgisayarlar için de USB 2.0 için geriye dönük uyumluluğa sahip. Entegre güvenlik yazılımı ve kriptolanmış şifre koruması da cihazın özellikleri arasında bulunuyor.

222 MB/s’ye kadar okuma ve 205 MB/s’ye kadar yazma hızlarına ulaşabilen Toshiba TransMemory Pro büyük boyutlu dosyaları PC’den veya PC’ye hızlı şekilde transfer edebiliyor. Sürücü herkese açık veya şifre korumalı özel disk bölümlerini de destekliyor.

Özellikle iş dünyasında şifre korumalı dosyalar büyük önem taşıyor. Önemli verilerin bulunduğu sürücülerin kaybolması bazen felaketle sonuçlanabiliyor. Toshiba’nın Transmemory Pro USB 3.0 flaş sürücüsü güvenlik araçlarıyla bu gibi durumların önüne geçecektir.

Toshiba Transmemory Pro USB 3.0 flaş sürücüsü Mac ve Windows bilgisayarlarla kullanılabiliyor. Cihazın 128 GB kapasiteli versiyonu için yaklaşık 200 dolarlık yurt dışı satış fiyatı bulunuyor. 64 GB kapasiteli versiyonu da 130 dolardan alıcı bulacak.

İlgili >> Toshiba

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER