Teknoloji

Toshiba yeni ürünlerini görücüye çıkardı

Toshiba’nın Türkiye distribütörü olan TNB A.Ş. dün düzenlediği ”Toshiba Spot On” etkinliğiyle şirketin yeni televizyon, tablet, dizüstü bilgisayar modellerini tanıttı. Etkinlikte konuşan TNB A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter, yeni çıkan ürünleriyle birlikte Toshiba marka algısını Türkiye’de daha yukarıya çıkaracak çalışmaları hakkında bilgi verdi.

toshba-turkiye-aytac-biter

Şirketin yeni ürünlerinde ortak tasarım ögeleri kullanacağını belirten Biter, Spot On etkinliğinde tanıtılan ürünlerin Toshiba’nın gelecekteki tasarım anlayışını yansıttığının altını çizdi. TNB olarak 25 yıldır Toshiba’yı gururla temsil ettiklerini hatırlatan Biter, premium hizmet paketleriyle satış sonrası hizmetler konusundaki iddialarını sürdürdüklerini vurguladı. Tüketicileriyle iletişime geçmelerini sağlayacak etkili kanallar kurmak için önemli yatırımlar yaptıklarına dikkat çeken TNB Genel Müdürü, sosyal medyayı da kapsayan bu çalışmalardan olumlu sonuçlar aldıklarını sözlerine ekledi. Personellerinin eğitimine büyük önem verdiklerini söyleyen Biter, bunun için MÜSEM ve Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü ile işbirliğine giderek Toshiba Akademi isimli bir eğitim programı oluşturduklarını ifade etti.

Toshiba etkinlikte çok sayıda ürünü görücüye çıkardı. İkisi bir arada ultrabook ve tablet melezi Portégé Z10t, Excite serisi tabletler, Ultra HD destekli P serisi dizüstü bilgisayarlar etkinliğin ön plana çıkan ürünleri oldular. L serisi ve S serisi dizüstü bilgisayarlar da etkinlikte tanıtılan ürünler arasında yer alırken, Cloud TV özellikleri barındıran Ultra HD görüntü kalitesine sahip L9 televizyon serisi de Toshiba’nın iddiasının sadece tablet ve bilgisayarlarla sınırlı olmadığının en önemli göstergesi olarak etkinlikteki yerini aldı.

İLGİLİ HABERLER