Teknoloji

Toshiba 13.3 inç Satellite W30t ve W30Dt hibrit bilgisayarlarını sergiliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Toshiba’nın IFA 2013’te duyurusunu yaptığı ürünler arasında kutusundan Windows 8.1 işletim sistemiyle iki hibrit bilgisayar da bulunuyor. Büyük sabit sürücüler barındıran bu bilgisayarlar bir yönleriyle de tablet vazifesi görüyor.

toshiba-satellite-w30t-050913

Satellite W30t ve Satellite W30Dt adını taşıyan modeller temelde aynı olsa da, aradaki farkı kullanılan işlemciler oluşturuyor. W30t’de Intel’in Haswell işlemcisi kullanılırken, W30Dt’de AMD-A4 APU işlemci bulunuyor. Hibrit bilgisayarlarda kullanılan grafik işlemcilerini de ana işlemciler belirliyor. W30t Intel HD 4200 grafik işlemcisiyle gelirken, W30Dt’de AMD Radeon HD 8180 grafik işlemcisi yer alıyor. W30t’yi satın alanlar Intel WiDi bağlantı seçeneği sayesinde ekranı kablosuz olarak uyumlu başka bir ekrana yansıtabiliyor.

İşlemci kaynaklı farkların dışında her iki cihazda da 13.3 inç HD IPS dokunmatik ekran, 500 GB HDD, 4 GB RAM, mikrofonlu HD web kamerası ve DTS Studio Sound destekli stereo hoparlörler bulunuyor. Bağlantı seçenekleri kısmındaysa her iki cihaz da tablet kısmında micro HDMI ve micro USB portu barındırırken, klavye kısmında da ekstra bir USB 3.0 giriş bulunuyor. microSD kart yuvası, kablosuz LAN, Bluetooth 4.0 da cihazın diğer bağlantı destekleri arasında yer alıyor. Toshiba’nın bu yılın son çeyreğinde piyasaya süreceği hibrit bilgisayarların satış fiyatlarıysa şimdilik bilinmiyor.

İlgili >> Toshiba

İLGİLİ HABERLER