Teknoloji

Toshiba Encore tablet Windows 8.1 ve MS Office ile birlikte geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Toshiba yeni bir 8 inç tabletin duyurusunu yaptı. Windows 8.1 ile yüklü gelen bu tablette Microsoft Office Ev ve Öğrenci 2013 paketi de bulunuyor olacak. Böylelikle bu tablet hem oyun hem de iş için kullanılabilecek. Toshiba Encore adlı bu tablet Intel Atom mimarili yongasetle çalışıyor. Intel Gen 7 grafik birimi içeren bu işlemciye 2 GB RAM de eşlik ediyor.

toshiba-encore-050913Toshiba Encore tabletin AutoBrite LCD dokunmatik ekranı 1280 x 800 piksel çözünürlük desteği sunuyor. Arkada 8 megapiksel kamera yer alırken önde de 2 megapiksellik ikinci bir kamera bulunuyor. microUSB ve microHDMI portları barındıran tablet microSD kart yuvasıyla ek depolama kapasitesi imkanı da sunuyor. Çift bant Wi-Fi, Bluetooth, mini-jack kulaklık ve mikrofon girişi de bulunanlar arasında dikkat çekiyor.

64 GB’ye kadar farklı dahili hafıza seçeneklerine sahip olan bu tabletin açık altın rengi kasası da ona gümüş ve siyah renkli tabletlerin çok fazla olduğu ortamda ayrı bir hava katıyor. Bu arada tablet 213 x 136 x 10.68 mm.’lik boyutlara sahip.

Toshiba Encore yılın dördüncü çeyreğinden itibaren piyasada olacak. Tabletin Avrupa’da 300 avroluk fiyat etiketiyle satılması bekleniyor.

İlgili >> Toshiba

İLGİLİ HABERLER