EğlenceTeknoloji

Torchlight II Epic Games’te ücretsiz oldu (30 Aralık)

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Epic Games’in 30 Aralık 2020 tarihi için oyunculara verdiği hediye belli oldu. Runic Games tarafından 20 Eylül 2012 tarihinde piyasaya sürülen Torchlight II, bugün Epic Games Store kullanıcıları için ücretsiz oldu. Oyun, eğlenceli ve oldukça sürükleyici yapısıyla ön plana çıkıyor. Aksiyon rol yapma türüne mensup Torchlight II oyununu arkadaşlarınızla veya diğer oyuncularla beraber oynayabilmeniz mümkün.

Oyun eleştirmenleri ve oyunculardan oldukça olumlu dönüşler alan Torchlight II’nin metacritic puanı 88. Oyunun ücretsiz verileceği duyurusu ise Epic Games Store’un resmi Twitter hesabından yapıldı.

Torchlight II neler sunuyor?

Oyuncular, Vilderan adlı kıtayı ve kıta üzerindeki şehirleri keşfetme fırsatına sahip olacak. Ancak buralarda çeşitli yaratıklarla mücadele etmeniz gerekecek. Çeşitli görünüme ve niteliklere sahip 4 farklı karakteri yönetebileceğiniz oyunda, her iklimde savaşma imkanı da oyunculara sunulmuş. Yağmurlu havada, karda ve fırtınada çeşitli savaşlara girecek ve yolunuza çıkan yaratıkları alt ederek çok daha güçlü hale geleceksiniz.

Torchlight II sistem gereksinimleri

Windows için minimum sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows XP SP3/Vista/Windows 7
İşlemci: x86-compatible 1.4GHz veya daha hızlı bir işlemci
Ram: 1GB System RAM
HDD: 1.2 GB boyutunda boş alan
Ekran Kartı: DirectX uyumlu 3D destekli ekran kartı
DirectX®: 9.0c

31 TL fiyat etiketine sahip Torchlight II oyununu Epic Games Store üzerinden 31 Aralık Çarşamba Saat 18.59’a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Eğer oyunu almak ve şu anda yüklemek istemiyorsanız, daha sonra istediğiniz bir zamanda yükleyebilmek üzere oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Epic Games’in vereceği hediyeler ise henüz bitmedi. Şu ana kadar tamamen doğru giden sızdırılmış listeye göre yarın verilecek oyun ise Jurassic World Evolution olacak. Verilecek hediye oyunlardan en hızlı şekilde haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin.

İLGİLİ HABERLER