Eğlence

Top Gear ekibi Netflix ile ekranlara geri dönebilir

top-gear-170715

Sunucularından Jeremy Clarkson’ın prodüktörlerinden biriyle kavga etmesinin ardından dünyanın en popüler TV programlarından biri olan Top Gear’ın geleceği belirsiz hâle gelmişti. BBC, Clarkson’ın görevine son verdikten sonra Clarkson ve programın diğer sunucuları James May ve Richard Hammond diğer yayıncılarla görüşmeye başlamıştı. Son birkaç haftadır Netflix’in adı da Top Gear ekibini transfer etmek isteyen yayıncılar arasında geçiyor. İngiltere’nin ünlü tabloid gazetelerinden The Mirror’ın haberine göre, Top Gear ekibinin Netflix’e yapacağı program “House of Cars” (Arabaların Evi) ismini taşıyabilir.

“House of Cars” isminin Netflix’in en popüler dizilerinden biri olan “House of Cards”a bir gönderme olduğu fazlasıyla ortada. Top Gear BBC’nin tescilli markası olduğu için Netflix’in bu ismi kullanamayacağı da biliniyor. Bu da yeni bir isim bulunmasını zorunlu hâle getiriyor. Ancak “House of Cars” isminin de İspanyolca bir TV programı tarafından kapıldığını ayrıca belirtmek gerekiyor.

Clarkson ve ekibinin şu an için Netflix ve ITV arasında kaldığı söyleniyor. Top Gear ekibinin farklı bir isimle de olsa yeniden ekranlara dönmesinin pek çok kişiyi mutlu edeceğini söylemek yanlış olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER