EğlenceTeknoloji

Tony Hawk’s Pro Skater 1 ve 2 PS4, Xbox One ve PC için yeniden çıkıyor

tony hawk's pro skater

Activision ilk iki Tony Hawk’s Pro Skater oyununun tek bir modern pakette birleştiren yeni bir uyarlama koleksiyonu çıkaracağını duyurdu. Bu paketin içinde çevrimiçi oyun ve daha düzgün ilerleme oluşturucusu da bulunacak. Oyun 4 Eylül tarihinde Epic Games Store aracılığıyla PC’lere, aynı zamanda PS4 ve Xbox One’a gelecek.

Yeni uyarlama koleksiyonunda güncellenmiş görseller bulunacak. Tüm orijinal seviyeler, karakterler, hileler, ek mücadeleler yenilenmiş biçimde gelecek. Ayrıca kullanıcılar oluşturdukları özel paten parklarını paylaşabilecekler. Yepyeni çevrimiçi çoklu oyuncu modları da yerel çoklu oyun modunun yanına geliyor. Bunların yanı sıra oyunlarda THPS‘in simgesel müzikleri de bulunacak. Ancak lisans sorunları nedeniyle her şarkı yer almayacak.

Yeniden uyarlama işlemi Vicarious Visions tarafından üstleniliyor. Bu stüdyonun daha önce hem paten oyunlarıyla hem de oyunların yeniden yapımıyla ilgili tecrübeleri bulunuyor. Stüdyonun daha önceki işleri arasında THPS‘nin mükemmel derecedeki taşınabilir cihaz versiyonları da bulunuyordu. Ayrıca oyun geliştiricisi yakın zamanda Crash Bandicoot N. Sane Trilogy gibi bir PlayStation klasiğinin de yeniden uyarlamasını geliştirmişti. Vicarious Visions COO Simon Ebejer, The Verge sitesine verdiği demeçte, hedeflerinin oyunu 2020’nin havasına uygun hâle getirmek olduğunu söyledi.

Her ne kadar modern bir hava kazanacak olsa da, yeni THPS kontroller ve yapı bakımından orijinaline bağlı kalacak. Ancak iki oyunun birleştirildiği bir deneyim oyuncuları bekliyor. İki oyun arasında geçiş yapmak, çevrim içi park yaratıcısı modu için parçaların kilidini açmak mümkün olacak. Ebejer, iki oyundan bir tanesini oynayan oyuncuların ilerlemelerini kaybetmeyeceklerini, her şeyin üstünde tutulan meta verileri sayesinde oyuncuların kaybetme endişesi yaşamayacaklarını söyledi.

İLGİLİ HABERLER