Teknoloji

TomTom entegre müzik çalara sahip Runner 2 GPS Watch’u tanıttı

TomTom-Runner-2-GPS-Watch-040915

TomTom, koşuculara yönelik olan yeni ürünü Runner 2 GPS Watch’u görücüye çıkardı. Koşucuları kollarına kayışla telefon bağlamaktan kurtarma iddiasıyla yola çıkan TomTom Runner 2 GPS Watch, tüm ihtiyaçları bilekten karşılamak isteyenler için uygun bir araç profili çiziyor.

TomTom Runner 2 GPS Watch’un 3 GB kapasitesindeki müzik depolama alanı sayesinde, saat üzerinden 500 şarkı dinlemek mümkün oluyor. Müziği Bluetooth kulaklıklara gönderen saatte Ministry of Sound tarafından seçilmiş enerjik şarkılar ön yüklü olarak sunuluyor. iTunes veya Windows Media Player üzerinden de, TomTom Spark’a şarkı listeleri kolaylıkla aktarılabiliyor.

TomTom-Runner-2-GPS-Watch

TomTom Yönetici Direktörü Corinne Vigreux, müziğin spor performansını ve motivasyonu artırma konusunda önemli bir rol oynadığını, ancak akıllı telefonlar üzerinden müzik dinlemenin koşu sırasında pek iyi bir deneyim sunmadığını belirtti. Vigreux, TomTom Runner 2 GPS Watch ile müzik deneyimini iyileştirmenin yanı sıra genel fitness düzeyini artıracak önemli verileri de kullanıcılara sunacaklarını belirtti.

Adım, katedilen mesafe, uyku süresi ve kalori takibi yapabilen TomTom Runner 2 GPS Watch, kalp atış hızı monitörüne de sahip. Kullanıcılar diledikleri takdirde kendilerini daha iyi motive etmek adına günlük ve haftalık hedefler de belirleyebiliyor. Saatin topladığı veriler ise TomTom MySports uygulaması aracılığıyla görüntüleniyor.

İLGİLİ HABERLER