Teknoloji

TomTom’un spor yapanlara özel MySports uygulaması Apple’ın onayında

Navigasyon uygulamalarıyla üne kavuşan TomTom, sporseverler için hazırladığı MySports uygulamasının yakında yayınlanacağını duyurdu. Apple’ın onayına sunulan uygulama kişisel sportif faaliyetlere GPS desteğini ekleyecek. Spor takip uygulamalarının her geçen gün arttığı bir ortamda TomTom’un neden bu kervana katıldığı merak edilse de, özellikle TomTom Multi-Sport ve TomTom Runner kol saati sahipleri için bu uygulama oldukça işlevsel bir profil çiziyor. MySports uygulamasıyla performans verilerine çok daha hızlı göz atabilecek olan TomTom Sports Watch kullanıcıları, kaydedilen bilgileri de saati bilgisayara bağlamadan gerekli yerlere aktarabilecek.

tomtom-my-sports-031213

GPS yazılımı düzenli olarak güncelleneceği için uygulama kullanıcıların saatlerinden en doğru verileri almasını mümkün kılacak. Kendiliğinden çalışacak ve düzenli olarak güncellemeleri kontrol edecek uygulama, gereken güncellemeleri TomTom Multi-Sport ve TomTom Runner’a yükleyecek. Bluetooth teknolojisinden faydalanacak olan uygulama iPhone’un pil ömrüne de olumsuz bir etki yapmayacak.

Spora yönelik kol saatlerindeki performans verilerine erişmek için bilgisayara olan ihtiyacı ortadan kaldıracaklarını söyleyen TomTom kurucusu ve yöneticisi Corinne Vigreux, böylelikle müşterilerinin sportif hedeflerini gerçekleştirmesi için motive olmalarının kolaylaşacağını sözlerine ekledi.

İlgili >> Pocket-lint

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER