ManşetlerUlaşım

Togg Trumore uygulamasını App Store, Google Play Store ve Huawei AppGallery’de dağıtacağı tarihi açıkladı

togg trumore

Togg’un aralık ayında duyurusunu gerçekleştirdiği Trumore platformunun önemli parçalarından bir tanesi olan Trumore mobil uygulaması App Store, Google Play Store ve Huawei AppGallery uygulama mağazalarında cuma günü itibarıyla indirilmeye sunuluyor. Trumore ile yeni bir mobilite deneyimi sunan Togg, bunun kullanıcılar için kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve iş birlikleriyle sürekli gelişen bir platform olarak tasarlandığını dile getirmişti.

Trumore mobil uygulaması sayesinde kullanıcılar, henüz bir Togg otomobili, diğer bir deyişle akıllı cihazı satın almadan platforma giriş yapma imkanı elde edecekler. Trumore uygulamasını indirdikten sonra kullanmak için öncelikle bir Togg ID, yani kullanıcı kimliği oluşturmak gerekiyor. Bu kullanıcı kimliği bundan sonra Togg otomobili ve Trumore platformuyla ilgili tüm işlerinizde kullanacağınız bir tanımlayıcı olacak. Eğer günün birinde bir Togg otomobili satın almak isterseniz, bu kimlik üzerinden işlem yapacaksınız.

Zaten Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, CES 2023 kapsamında yaptığı açıklamada, “Kullanıcılarımız Trumore platformu üzerinden katılacakları bir yarışma veya kura yöntemiyle de Togg akıllı cihazlarına ön sipariş verme hakkını elde edebilecekler. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına özel olarak üretilecek ve açık artırma ile satışa sunulacak NFT koleksiyonu, 2023 adet akıllı cihazın ön siparişine katılma hakkı ve sıralama önceliği sunacak.” demişti ve ön siparişlerin Trumore üzerinden alınacağını işaretini vermişti.

Trumore mobil uygulamasında neler var?

Trumore mobil uygulaması sayesinde Togg’un bu yıl yollara çıkacak C-SUV akıllı cihazını yakından tanıyabilirsiniz. Öte yandan tasarruf hesaplama aracı sayesinde, bir Togg otomobiline sahip olduğunuzda cüzdanınızda kalacak parayı öğrenme imkanına da sahipsiniz.

Bunun yanı sıra Trumore mobil uygulamasında, Google Haritalar ve benzeri navigasyon uygulamalarının yerine kullanılabilecek bir harita bölümü var. Burada yol tarifleri elektrikli veya içten yanmalı motorlu araçlara göre farklı alternatiflerle birlikte veriliyor. Öte yandan yolculuğunuza özel olarak oluşturulan magnet biçimindeki NFT’leri de bu uygulamada tutabilirsiniz. Uygulamada mobil cüzdan ve dijital varlık cüzdanı da bulunacak.

İLGİLİ HABERLER