Ulaşım

Togg mobil deneyim merkezleri açıyor

togg mobil deneyim merkezi

Kısa süre önce T10X modeli için ön sipariş sürecini başlatan Togg mobil deneyim merkezlerini hayata geçiriyor. Böylelikle potansiyel kullanıcılara daha yakın olmayı hedefleyen şirket, ilk merkezlerini İstanbul’da Meydan AVM ve Bursa’da Suryapı AVM’de açtı.

Bu mobil deneyim merkezleri doğrudan Togg tarafından yönetilecek. 2023 boyunca toplam sekiz adet mobil deneyim merkezi açılacak. Söz konusu sekiz mobil merkeze ek olarak 10 tane de sabit deneyim merkezi yıl bitmeden faaliyete geçecek.

Togg deneyim merkezinde hem “akıllı cihaz” olarak tanımladığı elektrikli otomobillerini hem de bu cihazların etrafında oluşan tüm ekosistemi sergileyecek. Bir şehirde en az 1,5-2 ay açık kalacak mobil deneyim merkezlerinde kullanıcılar hem Togg ekosistemini deneyimleme hem de Togg T10X’i inceleme şansı bulacak. Bu mobil merkezlerin sayısı yukarıda da belirttiğimiz gibi sekize çıkacak.

togg mobil deneyim merkezi

Togg mobil deneyim merkezlerini yedi bölgede kullanıcılarla buluşturacak

Togg mobil deneyim merkezleriyle kullanıcılara uçtan uca, hızlı ve verimli bir deneyim yaşamayı hedefliyor. Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Kullanıcıyla temas ettiğimiz noktalarımızı açmayı sürdürüyoruz. Deneyim merkezlerimizin ilkini İstanbul Zorlu Center’da açmıştık, bu sayıyı bu yıl Türkiye çapında 18’e çıkaracağız. Yine bu yıl içinde 20’den fazla sabit ve mobil servis noktamız hazır olacak. Kullanıcılarımızla bir araya geleceğimiz mobil deneyim merkezilerimizin sayısını da yıl içinde sekize çıkaracağız. Bu mağazalarımızla da yedi bölgemizi dolaşacağız.”

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER