Teknoloji

Todoist masaüstü ve web uygulamalarına yeni görünüm kazandırdı

todoist-guncelleme-170915-1

Todoist, yayınladığı güncellemeyle masaüstü ve web uygulamaları ile eklentisine yeni bir görünüm kazandırdı. Şirketten yapılan açıklamada yeni arayüzün çok daha temiz ve parlak gözüktüğü belirtilirken, liste sıraları sayesinde daha ferah bir düzenlemenin mümkün olduğu ifade edildi. Güncelleme Todoist kullanıcılarına 10 kişiselleştirilebilir tema getirdi. Tasarımda ise elastikiyete odaklanıldı.

Bir üretkenlik uygulaması olan Todoist, yayınladığı son güncellemede sadece tasarım değişikliğine odaklanmıyor. Güncelleme Todosist kullanıcılarına faydalanabilecekleri daha çok özellik sunuyor. Bu özelliklerden biri olan ”Quick Add” sayesinde Todoist’e hızlıca görev eklemek mümkün hâle geliyor.

todoist-guncelleme-170915-2

Todoist kullanıcıları, güncellemeyle birlikte daha karmaşık ”yapılacaklar listesi” görevleri oluşturmaya da mahir oluyor. Belirli komutları inceleyen Todoist, uygun olanlarını hayata geçirebiliyor. Todoist web uygulamasına mobil cihazlardan erişilebilirken, Quick Find ve Quick Comment gibi özellikler verilere hızlıca ulaşılmasını ve görevlere hemen yorum bırakılmasını sağlıyor.

Todoist’ten yapılan açıklamada yeniden markalandırma çalışmalarının bir yıldır devam ettiği ve yeni özellikler ile tasarımın da bu çalışmaların parçası olduğu belirtildi. Eski tasarımdan memnun olanlar, bu tasarımı tema olarak seçebiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER