Fırsatlar

Titanyum gövdeli Huawei WATCH GT 4, N11’de avantajlı fiyattan satışta

huawei watch gt 4 inceleme

Huawei’nin geçtiğimiz sonbaharda Türkiye piyasasına sunduğu Huawei WATCH GT 4, 41mm ve 46mm’lik farklı kasa seçeneklerine ve buna bağlı olarak çeşitli kayışlarla birlikte sunuluyor. Fiyatlar da kasa, renk ve kayış gibi unsurlara bağlı olarak değişiyor. N11, 46mm, titanyum gövdeli ve metal kayışlı WATCH GT 4’ü 8.334 TL’lik fiyattan satıyor. Yalnız acele etmek gerekiyor, çünkü normal fiyatı 9.499 TL olan bu üründen N11’deki mağaza stoklarında az kaldığı not ediliyor.

Huawei WATCH GT 4 özellikleri

Sağlık ve fitness özellikleriyle öne çıkan WATCH GT 4, aynı zamanda teknoloji ve modanın kesiştiği noktada yer alarak ‘Fashion Forward’ konseptiyle kullanıcılara hem şıklık hem de işlevsellik sunuyor. Sekizgen çerçeve tasarımı ve kolye tarzı seçenekleriyle göz alıcı bir estetik sunan WATCH GT 4, kullanıcıların sağlık ve fitness yolculuklarını kişisel stilleriyle uyumlu bir şekilde sürdürmelerine olanak tanıyor.

Huawei’nin belirttiğine göre WATCH GT 4, modern zanaatkârlığın ve trendlerin birleştiği tasarımıyla öne çıkıyor. Hem 46mm güçlü gövdeye sahip Sekizgen tasarımı hem de 41mm zarif kolye tasarımı ile farklı zevklere hitap ediyor. Sekiz farklı renk seçeneği ve çeşitli kayış alternatifleriyle kullanıcılara kişisel tarzlarını yansıtma fırsatı sunuyor. Ayrıca, kullanıcılar saat kadranlarını 25.000’den fazla seçenek arasından tercih ederek özelleştirebiliyorlar.

Sağlık yönetimine üç yeni özellik ekleyen WATCH GT 4, PPG Aritmi Analizi, Menstrüel Döngü Yönetimi 3.0 ve Uyku Nefes Farkındalığı gibi işlevlerle kullanıcıların aktif sağlık yönetimini destekliyor. TruSeen 5.5+ sağlık göstergesi izleme teknolojisi sayesinde kullanıcılar, hareket halindeyken dahi kalp sağlıklarını daha doğru bir şekilde takip edebiliyorlar.

Uyku İzleme özelliği 3.0 sürümü ile kullanıcıların uyku döngülerine dair kapsamlı bilgilere ulaşmalarını sağlarken, solunum düzensizliklerini izleyerek uyku sırasında solunum sağlığı hakkında bilgiler veriyor. Ayrıca, Adet Döngüsü Yönetimi 3.0 ile kadın sağlığını takip eden Huawei, adet döngülerini tahmin ederek yaşam tarzı değişiklikleri için önceden uyarıda bulunuyor.

Huawei WATCH GT 4, fitness deneyimini de iyileştiriyor. Yeni TruSeen 5.5+ teknolojisi, geliştirilmiş Aktivite Halkaları, yepyeni Stay Fit uygulaması ve yükseltilmiş GNSS takibi ile kullanıcıların sağlık ve fitness hedeflerine ulaşmalarına yardımcı oluyor. Bu özellikler, kullanıcıların günlük fitness aktivitelerini kolayca takip etmelerine ve yeni spor modlarıyla daha aktif kalmalarını sağlıyor.

WATCH GT 4, kullanıcılara kullanışlı ve akıllı bir yaşam tarzı arkadaşı olmayı vadediyor. Yeni başlatıcı, hızlı mesajlaşma, müzik ve navigasyon gibi özelliklere erişim sunan bu cihaz, aynı zamanda iki haftaya kadar süren pil ömrüyle de öne çıkıyor. iOS ve Android cihazlarla tam uyumlu olan WATCH GT 4, akıllı saat pazarında iddialı bir yer edinmeyi hedefliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER