Eğlence

Titanfall 2 PS4 için de yayınlanacak

titanfall 2

Call of Duty serisinin eski geliştiricisi Respawn Entertainment’ın imzasını taşıyan Titanfall, 2014 yılında Windows PC ve Xbox One’lara özel olarak yayınlanmıştı. Çok oyunculu FPS deneyimi yaşatan oyunun devamı niteliğini taşıyan Titanfall 2 ise Windows PC ve Xbox One’ın yanı sıra PlayStation 4 üzerinden de oyun severlerle buluşacak. Oyuna dair ilk video PlayStation Avrupa birimi tarafından paylaşılırken, kesin çıkış tarihi konusunda bilgi verilmedi.

Respawn Entertainment, yeni oyunun Titanfall deneyimini daha üst bir seviyeye taşıyacağının sözünü daha önce vermişti. Oyunun yayıncısı konumunda olan Electronic Arts ise Titanfall 2 ile ilgili detayları 12 Haziranda düzenleyeceği EA Play etkinliğinde açıklamayı planlıyor.

Oyunda tek kişilik deneyime uygun bir senaryonun ve çeşitli silah seçim imkanlarının bulunacağı söyleniyor. Titanfall’un mobil cihazlar için hazırlanan yan oyununun da 2016 içinde yayınlanması planlanıyor. PlayStation Avrupa, temel oyun deneyimine dair detaylı fragmanın yayınlanması için 12 Haziran tarihini işaret ediyor.

İLGİLİ HABERLER