Eğlence

Titanfall 2 19 Ağustosta herkese açık olarak çok oyunculu testlere başlıyor

titanfall 2Titanfall 2, herkese açık çok oyunculu test sürecini 19 Ağustos itibarıyla başlatıyor. “Open Multiplayer Technical Test” adını taşıyan süreç, iki hafta sonu boyunca devam edecek. Testler PlayStation 4 ve Xbox One sahiplerine açık olacak. Oyuncular üç farklı çok oyunculu moda ve farklı oyun haritasına erişebilecek. Titanfall hayranları, bu test süreci sayesinde 28 Ekimde yayınlanacak yeni oyunu önceden denemiş olacak.

Oyundaki modlardan biri olan Bounty Hunt, 5 kişilik takımlar halinde oynanıyor. Bu modda Pilotlar ve takım arkadaşları, rakip takıma ve Remnant Fleet’e karşı mücadele veriyor. 8 kişilik takımların mücadele ettiği “Pilots vs. Pilots” isimli modda ise pilotlar üstünlük kavgası içinde birbirlerinin gırtlağına sarılıyor. 6 kişilik takımların mücadele ettiği Amped Hardpoint ise Hardpoint savunması çerçevesinde geçiyor.

Oyun modları Boomtown, Homestead ve Forward Base Kodai isimli haritalarda geçecek. Oyuncular Ion ve Scorch isimli iki yeni titana erişebilecek. Oyuncular savaş sahasında yeni silahlardan da faydalanabilecek. Diğer oyuncularla eşleşme ise “Networks” isimli özellik üzerinden sağlanacak.

Titanfall 2 28 Ekimde geliyor

Oyun, 28 Ekimde PC, PS4 ve Xbox One’da oyuncularla buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER