Teknoloji

Tinder ücretli abone sayısını 1 milyona çıkardı

tinder google play

tinder ucretli aboneTinder, “Plus” adını taşıyan ücretli abonelik paketine geçiş yapan kullanıcı sayısını 1 milyon seviyesine taşımayı başardı. Plus paketine geçenler, belli bir aylık ücret karşılığında sınırsız beğenme, konum değiştirme, son kaydırmayı geri alabilme gibi imkanlara kavuşabiliyor.

Tinder ücretli abone sayısı, çatı şirketi olarak nitelenebilecek Match Group’un ilk çeyrek rakamlarıyla ortaya çıktı. Hızla grubunun en kârlı yatırımlarından biri haline gelen Tinder, OkCupid ve Match.com gibi şirketin diğer popüler çevrim içi çöpçatanlık platformlarıyla girdiği rekabette altta kalmıyor.

Tinder Plus tarafından sunulan özellikler kulağa ufak tefek gibi gelse de, Tinder’ın büyümesinde merkezi bir rol üstleniyor. Ücretli abone sayısındaki artış, Tinder’ın tek gecelik ilişkilerin arandığı sığ bir platform olmaktan çıkmaya başladığını ve kişiliğine uygun bir eş arayanların faydalandığı bir platforma dönüştüğünü gösteriyor. Yine de, Tinder ilk bakışta büyük ölçüde dış görünüşe dayanan “sürükle beğen” özelliğinden vazgeçmeye niyetli gibi gözükmüyor.

Match Group CEO’su Greg Blatt, Tinder’ın rakiplerinin başarısına zarar getirmeden büyüme konusunda büyük bir potansiyel barındırdığını ifade etti ve rakamların da bu durumu desteklediğini sözlerine ekledi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER