Teknoloji

Tinder Swipe Party ile arkadaşlardan yardım almak kolaylaşacak

tinder swipe party

Tinder Swipe Party adını taşıyan yeni bir özellik üstünde çalışıyor. TechCrunch’ın haberine göre, bu özellik sayesinde Tinder kullanıcıları potansiyel partnerlerini bulmak için arkadaşlarından yardım alabilecek.

Söz konusu özelliğin varlığını Hollanda merkezli Gratisdatingtips sitesi, Tinder’ın kodlarını inceleyerek ortaya çıkarmıştı. Henüz duyurulmayan özelliğin varlığı Tinder tarafından da doğrulandı.

Swipe Party’de Tinder kullanıcıları partner arayışlarına arkadaşlarını davet edebilecek. Kullanıcı ve arkadaşı aynı yerde olmasalar bile potansiyel adayları aynı anda telefon ekranlarında görüp değerlendirebilecek. Pek çok kişinin bunu fiziksel olarak yaptığını düşününce Tinder’ın yeni özelliği biraz daha anlamlı hâle geliyor.

Kod örneklerine göre, Swipe Party’ye arkadaşlar telefon numaralarıyla davet edilecek. Sürece katılmaları için de kendilerine verilen kodu girmeleri gerekecek. İsim ve doğum tarihi paylaşımı da gerekli bilgiler arasında bulunuyor. Asıl kullanıcıdan da arkadaşlarına telefonlarının kamera ve mikrofonuna erişim izni vermeleri isteniyor.

Swipe Party, yakın zamanda Tinder kullanıcılarına sunulan tek yeni özellik olmayacak. Kısa süre önce kullanıcılara profillerine video ekleme imkanı verilmişti. Swipe Party’nin varlığını doğrulayan Tinder, özelliğin tüm kullanıcılara ne zaman açılacağı konusunda bilgi vermedi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER