Eğlence

Tinder Swipe Night ile yeni bir maceraya başlıyor

tinder swipe night
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Tinder, Swipe Night adını taşıyan orijinal video içeriğini resmen duyurdu. “Kendi maceranı seç” tarzında bir deneyim olan Swipe Night’ta kullanıcıların yaptığı seçimler, başkalarıyla eşleştirilmelerinde kullanılacak. “İnteraktif ve kıyameti hatırlayan bir deneyim” olarak tanımlanan dizinin ilk bölümü, 6 Ekim’de yayınlanacak. Dizinin yeni bölümleri, ekim ayı boyunca pazar akşamları Tinder kullanıcılarıyla buluşacak.

Dizinin her biri 5 dakika uzunluğundaki bölümleri, dikey formatta izlenebilecek. İzleyicilerin bir grup arkadaşı dünyanın sonundan kurtaracak ahlaki ikilemler ve pratik seçimler için 7 saniyede karar vermesi gerekecek.

İzleyicilerin yaptıkları seçimler Tinder profillerine eklenecek. Tinder bunun kullanıcılar arasında yeni sohbetler başlatmasını amaçlıyor. Swipe Night’ın ürün yöneticisi olan Kyle Miller, dizinin vadettiği deneyimi şu sözlerle anlatıyor: “Kesinlikle yanlış bir cevap yok. Kim olduğunuzu, kişiliğinizi ve değerlerinizi ortaya çıkarıyoruz. Tercihler üzerinden bir sınıflandırma veya etiketleme yapmıyoruz.”

ABD’de yaşayanlar, pazar akşamları yerel saatle 18:00 ile gece yarısı arasında Swipe Night’ın yeni bölümlerini izleyebilecek. Dizinin bölümleri sadece pazar akşamları 6 saat için yayında kalacak. Tinder’ın yeni dizisiyle bir tür “izleme partisi” deneyimi vadettiği söylenebilir. Kyle Miller, Tinder’ın tüm insanlar eş zamanlı kullanırken en iyi deneyimini yaşattığını belirtti. Miller, böylelikle sohbetlerin daha hızlı geliştiğini ve insanların birbirleriyle daha hızlı şekilde eşleştiğini ifade etti.

Tinder Swipe Night ile Z Nesli’ne ulaşmayı hedefliyor

Tinder, Swipe Night ile kullanıcı kitlesinin yarısını oluşturan Z Nesli’ne (18-25 yaş arası) ulaşmayı hedefliyor. Karena Evans’ın yönettiği dizinin senaryosunu ise Nicole Delaney ve Brandon Zuck kaleme aldı.

Daha önce denemedikleri bir şeyi yapmaktan dolayı heyecanlı olduklarını söyleyen Kyle Miller, insanları birbirleriyle konuşturmayı ve merak inşa etmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

İLGİLİ HABERLER