Teknoloji

Tinder Social birlikte takılacak arkadaşlar bulmayı sağlayacak

tinder socialÇöpçatanlık platformu Tinder, arkadaş gruplarının beraber takılmasını sağlayacak Tinder Social özelliğini bir süredir test ediyordu. Gruplar oluşturarak bağlantı kurmayı ve eğlenceli vakit geçirmeyi hedefleyen özelliğin testleri Avustralya’da başlamıştı.

Gerçekleştirilen testlerde, hatırı sayılır sayıda kullanıcının özelliğin yardımıyla kalabalık buluşmalar organize ettiği görüldü. Romantik buluşmalara ön ayak olma konusundaki başarısını kanıtlayan Tinder, sosyal ortamlarda takılmak isteyenleri buluşturma konusunda da etkili olmuşa benziyor.

Tinder kullanıcıları yeni özelliği aktive etmek için, maksimum üç kişiden oluşan ve doğrudan bir amaç üzerine odaklanan gruplar oluşturmak gerekiyor. Bu amaç, sinemaya ve konsere gitmek ya da bir kafede oturmak olabiliyor. Grup erişimi arzu edildiği zaman kapatılıp açılabiliyor. Kullanıcılar beğendikleri bir grubu işaretlediklerinde gruplar birleşiyor ve ortak hareket edilebilmesi için bir sohbet ekranı açılıyor.

Tinder Social kademeli olarak dağıtılacak

Tinder’ın yeni özelliği aralarında ABD ve Birleşik Krallık’ın da bulunduğu çeşitli ülkelerde kullanıma sunuldu. Ancak özelliğin geniş kapsamlı dağıtımı kademeli olarak gerçekleşecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER