Teknoloji

Tinder Select: Ünlüler ve popüler kullanıcılar için özel bölüm

tinder selectPopüler çöpçatan servisi Tinder’ın bundan birkaç ay önce uygulama içinde özel bir bölüm oluşturduğu ortaya çıktı. TechCrunch’ta yer alan habere göre, söz konusu bölüm Tinder Select adını taşıyor. Bu bölüme sadece ünlüler ve Tinder’da “popüler” olan kullanıcılar girebiliyor.

Tinder’ın son altı ay boyunca bazı yüksek profilli kullanıcıları yeni servisine davet ettiği ve onlara da başka isimleri aday gösterme fırsatını sunduğu ortaya çıktı. Ancak davet edilen kullanıcılar tarafından aday gösterilenlerin başka adaylar öneremediği de gelen bilgiler arasında yer alıyor. Bu durum, Tinder’ın özel bölümünün gizli kalmasının gerekçesi olarak gösterilebilir.

Tinder’ın özel servisi hakkında bilinenler şu an için oldukça sınırlı. Ancak çöpçatan servisinin Select için farklı bir tasarım tercih ettiği belirtiliyor. Dışarıya sızan görüntülerde Select’e ekranın üst kısmında yer alan koyu mavi fonun üzerindeki S harfine dokunulduğunda ulaşıldığı görülüyor.

Tinder Select türünün tek örneği değil

Tinder’ın popüler kullanıcıları için özel bir bölüm açması ilk başta kulağa şaşırtıcı gelse de, biraz düşününce bu hamle anlam kazanıyor. Yurt dışında “üst sınıf”ı hedefleyen Raya ve The League gibi çeşitli çöpçatan servisleri bulunuyor. Tinder’ın popülaritesinden yararlanarak bu alandaki pastadan pay istemesi doğal bir tercih gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER