Teknoloji

Tinder randevu detaylarını arkadaşlar ve aileyle paylaşmayı kolaylaştırıyor

tinder

Tinder, hem kullanıcıların randevu heyecanını sevdikleriyle paylaşmalarına yardımcı olan hem de bir güvenlik aracı işlevi gören yeni bir özelliği duyurdu. Randevumu Paylaş özelliği, kullanıcıların planlanan randevuyla ilgili ayrıntıları tek bir bağlantıyla paylaşmasını mümkün kılıyor.

Paylaşılan bağlantıda randevunun yeri, tarihi ve saati yer alıyor. Buna ek olarak, buluşulacak kişinin fotoğrafı ve sosyal medya profillerine giden bağlantılar da bu adreste yer alıyor. Bağlantının paylaşıldığı kişinin en güncel bilgilere sahip olması için randevu planları da düzenlenebiliyor. Randevular uygulamada 30 gün öncesine kadar oluşturulabiliyor. Çok sayıda kişiyle eşleşen kullanıcılar, her randevuları için bu tarz bağlantılar oluşturabiliyor.

Tinder Randevumu Paylaş özelliğini hangi ülkelerde kullanıma sunacak?

Tinder’dan verilen bilgiye göre, 30 yaşın altındaki kullanıcıların yüzde 51’i randevu ayrıntılarını arkadaşlarıyla paylaşıyor. Yüzde 19’luk bir grup ise anneleriyle randevu bilgilerini paylaşıyor. Güvenlik amacıyla bu tarz uygulamalarda tanışılan kişilerle buluşmadan önce zaman ve makan bilgisini paylaşmak her zaman iyi bir fikirdir. Randevumu Paylaş ile bu iş biraz daha basitleşiyor. Tinder’ın sahibi Match.com, 2020 yılında, işler yolunda gitmediğinde kullanıcıların acil durumda iletişime geçilecek kişilere randevularıyla ilgili ayrıntıları göndermelerine olanak tanıyan bir randevu check-in özelliğini kullanıma sunmuştu.

Tinder, Randevumu Paylaş özelliğini önümüzdeki aylarda şu ülkelerde kullanıma sunacak: ABD, İngiltere, Avustralya, Kanada, Singapur, Hindistan, İrlanda, Almanya, Fransa, İspanya, Japonya, Brezilya, İsviçre, Meksika, Hollanda, İtalya, Kore, Vietnam ve Tayland.

İLGİLİ HABERLER