Teknoloji

Tinder profilinize Instagram fotoğraflarınızı ekleyebilirsiniz

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

tinder-guncelleme-160415

Eğer Tinder’da daha fazla bağlantı çekmek istiyorsanız, bunun bir yolu filtreler ve çerçeveler ekleyerek daha çekici hâle getirdiğiniz Instagram fotoğraflarından yararlanmak olabilir.

Bu zamana kadar her iki servis birbiriyle iyi şekilde anlaşmıyordu, bu da Tinder kullanıcılarının profillerine Instagram profillerine ait bağlantıyı eklemekle yetinmelerine sebep oluyordu. Bundan daha fazlasını isteyen kullanıcılar nihayet amaçlarına ulaştı ve bundan böyle Instagram fotoğraflarını Tinder profillerine doğrudan yerleştirme seçeneği bulunuyor.

Tinder, Instagram entegrasyonunu getirdiğini blogunda yayınladığı bir yazıyla duyurdu, kullanıcılardan bu işlevi ekleme yönünde yoğun istek aldığını kaydetti. Instagram profillerini eklemek için Tinder uygulamasını açıp profil bölümüne girmek gerekiyor, daha sonra tek bir tıklatmayla Instagram profili eklenebiliyor. Kullanıcılar Instagram fotoğraflarını Tinder profilleri içinde kendilerine ait bölümde görebiliyor.

Tinder kullanıcıların onaylanmamış Instagram paylaşımlarının profillerine bağlanmayacağı noktasında garanti veriyor. Yani uygulama sizin mevcut Instagram gizlilik ayarlarına aykırı şekilde paylaşımda bulunmayacak.

Yeni Instagram entegrasyonuna ek olarak, ortak bağlantılar işlevi de servise eklendi. Böylelikle Tinder kullanıcıları ortak arkadaşlarını ve arkadaşlarının arkadaşlarını da görebilecek. Böylelikle kullanıcılara bağlantılara daha geniş açıyla bakmaları imkanı sağlanacak, potansiyel ilişkilerin miktarı artacak. Tabii ki, denk geldiğiniz her Tinder profilinde ortak bağlantılar görmeyeceksiniz.

İLGİLİ HABERLER