Teknoloji

Tinder Plus One ile bekarları düğüne yalnız gitmekten kurtaracak

tinder plus one

Tinder, Plus One (Artı Bir) adını taşıyan yeni özelliğiyle kullanıcılarını düğünlere tek başına gitmekten kurtarmayı amaçlıyor. Bu özellikle kullanıcılar kendileriyle düğüne katılabilecek birini arayabiliyor veya başkalarıyla düğüne gidebileceklerini belirtiyor.

Plus One deneyimine uygulamanın Keşfet sekmesi üzerinden erişilebiliyor. ABD’de kullanıcılar yine bu sekme üzerinden eşleştikleri kişiye Lyft üzerinden bir transfer aracı ayarlayıp bu aracın parasını ödeyebiliyor.

Plus One’ın Tinder kullanıcılarının ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış bir özellik olduğu söylenebilir. Şirketin verdiği bilgiye göre, 2021’in başından bu yana profilinde “artı bir” aradığını belirtenlerin sayısı yüzde 45 oranında arttı.

Plus One Tinder kullanıcılarının ihtiyaçlarına yanıt verse de, iddialı bir özellik olduğu gerçeği değişmiyor. Çok kısa süre önce tanışılan bir kişiyi “artı bir” olarak düğüne götürmek pek alışılmış bir hareket değil. Böyle bir hareketin davet sahiplerini bile rahatsız edebileceğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER