Teknoloji

Tinder Loops ile profil fotoğraflarına hareket katmayı test ediyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

tinder loopsVine ile popüler hâle gelen kısa ve sürekli olarak tekrarlanan videolar, Instagram’ın çıkardığı Boomerang ile biraz daha yaygın hâle gelmişti. Popüler çöpçatan platformu Tinder da bu yönde bir adım atıyor. Tinder Loops adını taşıyan, iki saniye uzunluğundaki video profil resimlerini test ediyor.

Loops Tinder’ın video tabanlı ilk özelliği olma niteliğini taşıyor. Özellik hâli hazırda İsveç ve Kanada’daki iOS cihaz sahipleri tarafından test ediliyor. Kullanıcılar telefonlarında yüklü olan bir videoyu Tinder uygulaması üzerinden kısaltabiliyor.

Loops ile Tinder kullanıcılarına kendilerini en iyi biçimde ifade edebilmeleri için başka bir seçenek daha sunmuş oluyor. Ancak iki saniye uzunluğundaki mükemmel kareleri yakalamanın da pek kolay bir iş olduğunu belirtmek gerekiyor. Fotoğraf seçmek bile oldukça zorken, iki saniyelik bir hareketli görüntü oluşturmakta zorluk seviyesi biraz daha yükselecek gibi görünüyor.

Tinder kullanıcıları diledikleri takdirde profillerine Loops ile hazırlanan üç video veya fotoğraf ekleyebiliyor. Tinder Loops özelliğinin mevcut test sahasının dışına çıkacağı zaman konusunda ise ipucu vermiyor.

İLGİLİ HABERLER