Eğlence

Tinder’dan sürpriz dizi planı

tinder google play
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Orijinal video içeriklerle kullanıcı kitlesini büyütmek, günümüzde pek çok sosyal ağı cezbeden bir formül hâline gelmiş durumda. Variety’de yayınlanan habere göre, yakında bu gruba Tinder da dahil olacak.

Tinder’ın orijinal video içeriğinin altı bölümden oluşan bir kısa dizi olacağı söyleniyor. Bu dizide kullanıcıların hikayeyi ekran üzerinde sürükleme hareketleri yaparak ilerleteceği belirtiliyor.

Dizinin geçeceği zaman dilimi için “kıyametten hemen öncesi” tanımlaması kullanılıyor. Programda izleyicilere dünyadaki son gecelerini kiminle geçirmeyi isteyecekleri sorulacak ve izleyiciler tercihlerini ekran üzerinde sola ya da sağa doğru kaydırma hareketi yaparak belirtebilecek. Kaynaklar dizinin yatay görüntüleme için optimize edildiğini ve başka platformlarda da gösterilebileceği ifade ediliyor.

Tinder’ın projesi kulağa oldukça tuhaf geliyor. Ancak projenin arkasında olduğu söylenen isimler beklentileri biraz yukarı çekiyor. Henüz adı açıklanmayan dizinin Karena Evans tarafından yönetildiği söyleniyor. Genç bir isim olan Evans, Drake’in “In My Feelings” ve “Nice For What” şarkılarının video kliplerini çekmişti.

Tinder diziyi eşleştirme yöntemi olarak kullanabilir

Tinder’ın planının promosyon amaçlı bir içerik sunmaktan daha fazlası olduğu söylenebilir. Şirket, bir algoritma kullanarak dizide benzer seçimleri yapan kişileri birbirleriyle eşleştirecek gibi görünüyor.

Tinder şimdilik konuyla ilgili bir açıklama yapmış değil. Bu dizinin daha büyük kapsamlı bir girişimin ilk adımı olup olmadığı da şu an için bilinmiyor. Projenin başarılı olması durumunda Tinder’ın video alanında işine yarayacak başka seçenekleri keşfetmesi sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER