Teknoloji

Tinder GIF animasyon göndermeye izin veriyor

tinder google play

tinder gif

Popüler çöpçatan servisi Tinder için yayınlanan son güncelleme, umutlu bekarların platformda eşleştikleri kişilere GIF animasyonları göndermesine izin veriyor. Uygulamanın GIF paylaşım özelliği, Giphy’nin sunduğu katalog üzerinden sağlanıyor. Tinder GIF animasyonları içinde popüler olanları da kullanıcılarına gösteriyor. GIF animasyonlarının gösterildiği kutu, mesaj ekranında metin giriş alanının hemen üstünde yer alıyor.

Tinder’a güncellemeyle eklenen bir diğer özellik ise servise telefon üzerinden doğrudan bir profil fotoğrafı yüklenebilmesi oldu. Daha öncesinde kullanıcıların Tinder’da sergilemek istedikleri fotoğrafı öncelikli olarak Facebook’a yüklemeleri gerekiyordu. Söz konusu fotoğrafları daha sonradan silmek mümkün olsa da, bahsi geçen yükleme sürecinin pek de rahat olmadığı bir gerçekti.

Kullanıcılar artık film rulolarındaki fotoğrafları doğrudan Tinder’a yükleyebilecek. Mesajların yanına eklenen küçük kalp ikonu ise mesajları beğenmeyi mümkün kılıyor. Emojilerin yanlarında yazı olmadığı zamanlarda büyütülmesi ve iPhone uygulamasına 3D Touch desteği gelmesi, Tinder’daki diğer yenilikler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER