Teknoloji

Tinder Feed ile eşleşilen kişiyi sosyal medyada takibi kolaylaştıracak

tinder feedTinder Feed adını verdiği yeni bir özelliği test ediyor. Söz konusu özellik, Tinder kullanıcılarının eşleştikleri kişilerin sosyal medya hesaplarından gerçek zamanlı güncellemeler almasını mümkün kılıyor.

Söz konusu bildirimler yeni profil fotoğrafları, yeni Instagram paylaşımları veya Spotify’da en çok dinlenen sanatçılarla ilgili olabiliyor. Bunun için eşleşilen kişinin Instagram ve Spotify hesaplarını Tinder hesabına bağlaması gerekiyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar eşleştikleri kişiyi Instagram üzerinde takip etmeseler bile paylaşımlarına yorum yazabilecek. Bu yorumları sadece paylaşımın sahibi Tinder üzerinde görebilecek.

Tinder, yeni özelliğinin tanıtımı için “sürüklemenin ötesine geçin” cümlesini kullanıyor. Şirket özelliği “insanların sorular olmadan birbirlerini tanımalarına yardımcı olacak bir araç” şeklinde tanımlıyor. Bu özelliğin kullanıcıların Tinder’da biraz daha fazla zaman geçirmesi amacıyla geliştirildiğini söylemek de yanlış bir önerme olmayacaktır. Kullanıcılarının eşleşmenin ardından birbirlerinin Instagram profillerinin keşfe çıktığını bilen Tinder, bu keşfin Tinder içinden yapılmasını mümkün kılıyor.

Tinder Feed ilk etapta üç ülkede kullanılabiliyor

Tinder Feed ilk etapta üç ülkede kullanılabiliyor. Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda’daki Tinder kullanıcıları tarafından test edilen özelliğin ne zaman dünya geneline açılacağı henüz bilinmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER