Teknoloji

Tinder Feed’i tüm kullanıcılarına dağıtmaya başlıyor

tinder feedTinder Feed adını verdiği sosyal akış özelliğini tüm kullanıcılarına dağıtmaya başladığını duyurdu. Kronolojik bir zaman akışı olan Feed, Tinder kullanıcılarının yakın zamanda eşleştikleri kişilerin son aktivitelerini daha yakından takip etmelerini mümkün kılıyor.

Feed sayesinde Tinder kullanıcıları beğendikleri kişinin yeni fotoğraflarını ve Spotify üzerinden profillerine ekledikleri yeni “marş”larını görebiliyor. Bu listede görülen aktivitelere yorum da bırakılabiliyor. Bu sayede Tinder eşleşmelerinde görülen “ilk mesajı gönderme gerginliği” bir nebze de olsa bertaraf edilebiliyor.

Feed uzun süre önce eşleşilen, ancak bir türlü iletişim kurulamayan kişilerle sohbeti başlatmak için de uygun bir araç gibi görünüyor. Eşleşilen kişinin mesleği ve o anda kullanıcıdan ne kadar uzakta olduğu da Feed’deki girişlerin yanında gösteriliyor. Mesafe gösterimi, eşleşilen kişinin uygulamayı son açtığında bulunduğu konuma göre yapılıyor.

Tinder Feed özelliğini aralık ayında test etmeye başlamıştı. O dönemde Instagram’a yüklenen fotoğraflar da Feed’de gösterilmişti. Ancak şirket genel dağıtımda Instagram fotoğraflarını göstermekten vazgeçmişe benziyor. Yine de, bu durum Instagram fotoğraflarının Feed’de hiçbir zaman gösterilmeyeceği anlamına gelmiyor. Tinder’ın ürün şefi Brian Norgard, Feed’i kullanıcılardan gelecek geri bildirimler doğrultusunda yapılandırmayı sürdüreceklerini belirtti.

İLGİLİ HABERLER