Teknoloji

Tim Cook’tan Apple çalışanlarına CEO sıfatıyla ilk mesajı

Steve Jobs’un istifasının ardından göreve gelen yeni CEO Tim Cook Apple çalışanlarına bir mesaj gönderdi. Cook mesajında hiçbir şeyin değişmeyeceğini belirtti, Apple’ın parlak geleceği konusunda iyimserliğini dile getirerek en iyi yılların önlerinde durduğunu belirtti.

Steve Jobs ile Apple’da birlikte çalıştığı 13 yılı aşkın zaman için hayatının en ayrıcalıklı zamanı tanımlamasını yapan Cook Steve Jobs’un Apple’da yönetim kurulu başkanı sıfatıyla kalmaya, rehberlik etmeye ve ilham vermeye devam edeceğine dikkat çekti. Tim Cook çalışanlarına aşağıdaki mesajı gönderdi:

Takım:

    Ben dünyanın en yenilikçi şirketinin CEO’su olarak görev yapmak gibi inanılmaz bir fırsat için sabırsızlanıyorum. Apple’a katılmak şimdiye kadar aldığım en iyi karardı, 13 yıl boyunca Apple ve Steve için  çalışmak  hayatımın bir ayrıcalığı oldu. Steve’in Apple’ın parlak geleceğine dair iyimserliğini paylaşıyorum.

    Steve benim için inanılmaz bir lider ve akıl hocası, bunun yanı sıra tüm yönetim ekibi ve çalışanlarımız için de. Steve’in rehberlik ve ilhamından Yönetim Kurulu Başkanı sıfatıyla yararlanmayı umuyoruz.

    Apple’ın değişmeyeceğinden emin olmanızı istiyorum. Apple’ın benzersiz ilkelerini ve değerlerini kutluyorum. Steve dünyada başka hiçbir şeye benzemez bir kültür ve şirket inşa etti ve biz de buna sadık kalmaya devam edeceğiz. Müşterilerimizi memnun eden, çalışanlarımızı ise yaptıklarından dolayı gururlandıran, dünyadaki en iyi ürünleri yapmayı sürdüreceğiz.

    Ben Apple’ı seviyorum ve yeni görevime başlamak için sabırsızlanıyorum. Kurul, yönetim ekibi ve birçoğunuzun verdiği inanılmaz destek benim için ilham verici olmuştur. İnanıyorum ki en iyi yıllarımız önümüzde duruyor ve hep birlikte Apple’ı sihirli bir yer yapmayı sürdüreceğiz.

    Tim

Tim Cook 2005 yılından beri Apple’ın operasyonel şefliğini yürütüyordu. Şirkette büyük başarılara imza atan Cook, Steve Jobs’un geçmişte sağlık sorunları nedeniyle aldığı izinler sırasında da Jobs’un görevini vekaleten sürdürmüştü.

İlgili – Ars Technica

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER