Teknoloji

Tim Cook Super Bowl fotoğrafı yüzünden Twitter’da hedef oldu

tim cook twitter super bowl

Apple CEO’su Tim Cook, dünyanın en büyük şirketlerinden birini yönetiyor. Ancak bu kadar güçlü bir pozisyonda olmak bile Cook’u Twitter’da acımasız yorumlara maruz kalmaktan kurtaramıyor. Tim Cook Twitter hesabında geçtiğimiz gece oynanan 50. Super Bowl müsabakasının ardından saha içinden çektiği bir fotoğrafı paylaştı.

Muhtemelen bir iPhone ile çekilen fotoğrafta, müsabakadan galibiyetle ayrılan Denver Broncos oyuncularının yaşadığı sevince dair bir şeyler gözüküyor. Kesin bir ifade kullanamamızın sebebi ise fotoğrafın pek net olmaması.

Cook’un kutlama mesajını ve pek de net olmayan fotoğrafı Twitter’da paylaşmasıyla birlikte tabir-i caizse “hücum” da başladı. Pek çok kullanıcı Cook’a “Çekebildiğin en iyi fotoğraf bu mu?”, “Umarım bu fotoğrafı bir iPhone ile çekmemişsindir.”, “Bunu iPad ile mi çektin?” tarzında tepkiler ve sorular yöneltti. Klasikleşen “Bunu tost makinesiyle mi çektin?” sorusu da Apple CEO’suna gelen tepkiler arasında bulunuyor.

https://twitter.com/tim_cook/status/696550880208760834

Cook’un başına gelenler, Twitter kullanıcılarının kimi zaman ne kadar agresif olabileceğini bir kez daha ortaya koyuyor. Söz konusu olay pek ciddi olmasa da, Robin Williams’ın vefatının ardından kızının mikro blog servisinde yaşadıkları, sosyal medyada ciddi konularda kullanıcıların zalim olabileceğini gözler önüne seriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER