Eğlence

F1 Amerika GP’de damalı bayrağı Apple CEO’su Tim Cook salladı

tim cook f1

Apple CEO’su Tim Cook F1 1 Amerika GP’yi şirketinin üst düzey yöneticilerinden Eddy Cue ile birlikte yerinde izledi. Cook, Teksas eyaletinin Austin şehrinde düzenlenen yarışın bitişini sembolize eden damalı bayrağı da salladı. Apple CEO’sunun bayrağı sallarken heyecansız görünmesi dikkat çekiyor.

Cook yarıştan bir gün önce Apple’ın Austin’deki çip laboratuvarını gezdi. Apple CEO’su şirketinin yeni nesil çipler için hazırladığı özel tasarımlarından övgüyle bahsetti. Cook, Teksas’taki hafta sonunu ise Formula 1 yarışını yerinde izleyerek tamamladı.

Formula 1 Amerika GP’nin adeta bir ünlüler geçidine sahne olduğu rahatlıkla söylenebilir. Yarışın izleyicileri arasında yer alan Brad Pitt ve Ed Sheeran gibi isimlerin Eddy Cue ile sohbet ettiği de görüldü.

Apple henüz F1’in yayın haklarını almış değil. Apple TV Plus’ta ise yakında Formula 1 temalı bazı içerikleri bulmak mümkün olacak. Bunlar arasında F1’in yarışmaya devam eden efsanelerinden biri olan Lewis Hamilton hakkında hazırlanan bir belgesel ve Brad Pitt‘in bir yarış pilotunu canlandıracağı bir film de bulunuyor. Bu filmin yönetmenliğini Top Gun: Maverick’i de yöneten Joseph Kosinski üstlenecek.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, Tim Cook F1 Amerika GP’nin damalı bayrağını sallarken oldukça heyecansız görünüyordu. Bu anları yukarıda izleyebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER