Teknoloji

Tim Cook’tan Apple Bağdat Caddesi mağazası paylaşımı

apple türkiye
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın Türkiye’deki üçüncü mağazası ve aynı zamanda ilk sokak mağazası olan Apple Bağdat Caddesi mağazası cuma günü kapılarını müşterilerine açtı. Yurt dışında gördüğümüz Apple mağazalarında gördüğümüz tarzda birçok detayı barındıran bu mağaza için Apple CEO’su Tim Cook’tan da bir paylaşım geldi.

Cook, Türkiye zamanına göre akşam saatlerinde yaptığı paylaşımda Bağdat Caddesi mağazasının gece çekilmiş resmi fotoğrafını kullandı. Tweette ise “İstanbul’daki yeni güzel mağazamız Apple Bağdat Caddesi ile tanışın. Bu canlı topluluğun bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz ve müşterileri bu muhteşem yeni alana davet etmek için sabırsızlanıyoruz.” şeklinde Türkçeleştirebileceğimiz bir mesaja yer verdi.

Bu arada Tim Cook’un Bağdat Caddesi mağazasıyla ilgili tweetine dair ilginç bir gelişme de var. Cook’un paylaşımına cevap verenler arasında Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk da vardı. Musk, hafta içinde Apple’ın yurt dışında satışa sunduğu ve önümüzdeki günlerde 199 TL’lik fiyat etiketiyle Türkiye’de satışa çıkmasını beklediğimiz parlatma bezi ile ilgili bir cevap verdi, “Gelin, Apple kumaşını görün.” şeklinde Türkçeleştirebileceğimiz bir mesajı paylaştı. Söz konusu ürün, Apple’ın tüm ürünlerini parlatmak için satışa sunuluyor ve Apple’ın yüksek fiyatlı Pro Display XDR monitörlerinin kutusundan da çıkıyor.

İstanbul’un en merkezi yerinde bulunan Apple Bağdat Caddesi, Apple’ın Türkiye’deki üçüncü perakende satış mağazası niteliğini taşıyor. Apple’ın belirttiğine göre, bu iki katlı mekan, yerel malzemeleri mağaza tasarımındaki en yeni unsurlarla harmanlayarak müşterilerin Apple ürün ve servislerini inceleyebilecekleri veya ücretsiz Today at Apple atölye çalışmalarına katılabilecekleri açık ve dinamik bir alan yaratıyor. Yeni mağazayla ilgili izlenimlerimizi ve detayları bu makalede aktarmıştık. Ayrıca mağaza turu videomuza da göz atmanızı tavsiye ederiz.

İLGİLİ HABERLER