Teknoloji

Tim Cook 2014’te yeni segmentlerde ürünler göreceğimizin müjdesini verdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple CEO’su Tim Cook 2013 dördüncü mali çeyrek rakamlarını açıklandıktan sonra gerçekleştirilen telekonferans oturumunda yeni ürün kategorilerine giriş noktasındaki hevesini tekrarladı, ancak bu sefer daha öncekinden farklı olarak zaman da verdi.

apple-ceo-tim-cook-170513

Şirketin hem mevcut hem de yeni ürün kategorilerinde önemli fırsatlar gördüğünü dile getiren Apple CEO’su, telekonferans oturumunun soru cevap bölümünde yeni ürünlerin 2014 yılı içinde tanıtılacağını kaydetti. Tabii ki, Tim Cook hangi ürünlerin geleceği bilgisini vermedi, ancak beklenen ürünler arasında Samsung’un Galaxy Gear’ı, Pebble ve bunun gibi diğer ürünlerle rekabet edecek bir akıllı saat ve uzun zamandır beklenen Apple TV düz ekran televizyon bulunuyor.

Soru-cevap bölümünde Cook, bu sonbaharda ve 2014 yılı genelinde Apple’dan yeni ürünler göreceğimizi tekrarladı. Geçtiğimiz birkaç ay içinde çeşitli yenilikler gördüğümüzü de kaydeden Cook yeni iPad ve iPhone duyurularına da atıfta bulunmuş oldu. Apple yöneticisi soru-cevap bölümünde de ürün kategorileriyle ilgili detaylı bilgi vermedi, ancak “Eğer Apple’ın donanım, yazılım ve servislerindeki marifetlerine bakarsanız, bunlar eşsizdir ve bunlara kimse sahip değil.” diye konuştu.

Aşağıdaki ilgili bağlantıyı takip ederek telekonferans oturumunun kaydını dinleyebilirsiniz.

İlgili >>Apple

İLGİLİ HABERLER